Cameron Diaz, amănunte despre nașterea fiicei sale, Raddix

cameron diaz copil

Chiar înainte de trecerea în noul an, Cameron Diaz (47 de ani) și soțul ei, cântărețul Benji Madden (40 de ani), au anunțat venirea pe lume e primului lor copil, o fetiță pe nume Raddix.

Cuplul a făcut anuntul pe Instagram și a subliniat ca nu vor face publice imagini cu copilul, dar că acesta este absolut minunat, iar ei se simt ”foarte fericiți, binecuvântați și recunoscători” pentru venirea pe lume a noului membru al familiei.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Apropiați ai celor doi au comentat vestea despre mărirea familiei Madden menționând că aceștia sunt foarte fericiți și emoționați, iar că nașterea lui Raddix a venit la momentul perfect: ”Cameron era pregătită să devină mamă, are tot ce-i trebuie, e în starea emoțională perfectă pentru așa ceva, era normal să-și dorească un copil”. Gwyneth Paltrow, prietenă apropiată a lui Cameron Diaz, a spus că aceasta va fi cea mai bună mamă pentru Raddix și că este foarte încântată pentru prietena ei.

cameron diaz copil

Nașterea lui Raddix vine la cinci luni de la interviul acordat de Cameron Diaz publicației InStyle în care vorbește despre mariajul ei cu Benji Madden, componentul trupei Good Charlotte, și despre alegerea lor de a sta departe de ochii curioșilor. ”Faptul că am ales să mă căsătoresc cu el a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Soțul meu e cel mai bun”, declara Cameron. ”Este o persoană minunată și un un partener perfect. Căsnicia nu e un lucru ușor și necesită multă muncă. Ai nevoie de cineva care să depună același efort ca și tine, nu merge cu 60-40%. E o munca egală permanent.”

cameron diaz copil

Cameron Diaz și Benji Madden

Sarcina și copii au fost mereu subiecte tabu pentru Cameron Diaz. ”N-am spus niciodată ”niciodată” în viață. Dacă mi-aș fi dorit copii, în orice moment al vieții mele, i-aș fi avut. Copiii ar fi apărut în viața mea ori prin adopție, ori prin întreținerea unei relații cu cineva care ar fi avut deja un copil”, declara Cameron Diaz în 2014.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle