Michelle Obama vorbește despre momentele dificile din căsnicie

michelle obama

S-au căsătorit în ocombrie 1992 și, de atunci, au fost nedespărțiți, însă ca în oricare altă relație au avut și momente mai puțin plăcute, pe care le-au depășit mergând împreună la psihilog.

Michelle Obama a vorbit despre problemele în căsnicie în cartea sa Becoming, dar și în sesiunile de book signing în turul de promovare, unde a dezvăluit că a suferit un avort spontan și a putut să-și conceapă fiicele doar prin fertilizare in vitro. După ce s-au născut fiicele lor, cei doi au fost nevoiți să echilibreze cariera înfloritoare a lui Barack Obama ca politician și stresul de a fi părinți noi, potrivit Associated Press.

Pentru că suntem modele, este important pentru noi să fim cinstiți și să le spunem oamenilor că dacă într-o căsătorie sunt momente dificile, iar ei își doresc să iasă din ea, este normal.“

michelle obama

S-a gândit vreodată să-l părăsească pe Barack Obama? „Au existat anumite momente când mi-am dorit ca lucrurile să fie diferite, dar nu cred că m-am gândit vreodată «ar trebui să ies din asta»“, a dezvălui ea pentru revista People.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle