britney spears

Britney Spears (39 de ani) se mărită pentru a treia oară: artista a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, antrenorul de fitness Sam Asghari (27 de ani), cu care are o relație de cinci ani.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului ei, Slumber Party, și de atunci sunt de nedespărțit. Britney Spears a mai fot căsătorită de două ori. Primul mariaj, oficiat în Las Vegas, cu prietenul ei din copilărie, a fost anulat după doar 24 de ore. A doua oară, Brietney s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi fii, Sean și Jayden, de 15, respectiv 14 ani. După divorțul dintre Britney și Kevin, băieții au rămas în grija tatălui lor, iar mama lor a obținut dreptul vizită fără supraveghere în septembrie 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Cererea în căsătorie vine în contextul în care Britney Spears se judecă în instanță cu tatăl ei, administratorul de drept al averii sale. Tribunalul american a decis ca tatăl ei să fie tutorele averii fiicei lui, după ce artista suferit o cădere nervoasă în 2007l din care își revine cu greu.

britney spears

Logodna lui Britney cu Sam Asghari a afost anunțată pe Instagram de însăși viitoarea mireasă, care și-a afișat și inelul cu care a fost cerută în căsătorie – o bijuterie cu diamant de 4 karate.

Cu câteva luni în urmă, Britney spunea despre viitorul ei soț: ”Nu numai că frumușelul acesta mi-a fost alături în cei mai grei ani din viața mea, dar este și un bucătar priceput!”

britney spears copii

Logodna și căsătoria au făcut mereu parte din planurile lor, fără discuție. E direcția în care se îndreaptă relația lor de doi ani. Nu s-a pus niciodată problema de ”dacă”, ci când”, a declarat o sursă citată de E! News.

Britney Spears se luptă de mai mulți ani să-și recâștige independența financiară și controlul asupra averii sale, după ce instanța a decis că nu poate dispune după bunul plac de bunurile ei, din cauza instabilității ei mentale.

 

Foto: Hepta

Related Posts