Conacul lui Britney Spears, scos la vânzare pentru suma de 6,1 milioane de dolari

Ascunsă în The Summit, un cartier exclusivist aflat în munții de deasupra orașului Beverly Hills, vila în care a locuit artista este un loc de poveste și se întinde pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați de spațiu de locuit.

Britney a cumpărat proprietatea în ianuarie 2007, plătind pentru ea 6,75 milioane de dolari. În doar două luni de la achiziționarea locuinței, conacul a fost listat din nou pe piața imobiliară, pentru suma de 7,5 milioane de dolari. Până în 2009, Spears a abandonat definitiv Los Angeles, mutându-se în Ventura County. Vila ei nu s-a vândut până în mai 2012, când australianul Jeff Friedmann a obținut-o după ce a scos din buzunare 4,3 milioane de dolari. Ulterior, el a făcut câteva renovări și a reușit să vândă proprietatea săptămâna aceasta, pentru suma de 6,1 milioane de dolari.

Casa are șase dormitoare și șase băi, un living generos, un birou și o bucătărie utilată cu aparate de ultimă generație. Proprietatea mai include un garaj în care încap trei mașini, o curte destul de generoasă, piscină și un centru SPA.

Conanul pare o amintire îndepărtată a lui Spears, care locuiește acum într-o proprietate mult mai grandioasă de 21 de acri, în regiunea Hidden Valley din Thousand Oaks.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle