Cum arată fiii adolescenți ai lui Britney Spears

britney spears fii

Britney Spears (39 de ani) a publicat o fotografie alături de fiii ei, Sean Preston (15 ani) și Jayden James (14 ani). ”Cât de repede zboară timpul!”, a scris artista plină de emoție.

Britney Spears are doi fii care aproape că o întrec în înălțime. Fiul ei cel mare, Sean Preston, are deja 15 ani, iar fratele lui, Jayden, e doar cu un an mai mic.  Tatăl lor este Kevin Federline (42 de ani), cu care Britney a fost căsătorită între 2004 și 2007. Acesta mai are o fiică, Kori Madison Federline (n. 2002) și un fiu, Kaleb Michael Jackson Federline (n. 2004) din prima căsătorie cu actrița Shar Jackson, de care s-a despărțit petru a se căsători cu Britney.

După despărțirea de Britney, a început o bătălie legală pentru custodia copiilor, care au rămas în final în grija mamei lor.


”E o nebunie cât de repede trece timpul!”, scris Britney alături de fotografia cu fiii ei. ”Băieții mei sunt mari acum”, adaugă artista.

”Știu, știu… e foarte greu pentru o mamă să-și vadă copiii crescând atât de repede, mai ales în privința mamelor de băieți (…). Sunt foarte norocoasă că băieții mei sunt bine crescuți, sunt niște copii buni, înseamnă că am facut si eu ceva bine pe lumea asta”, mai spune Britney Spears. Aceasta a explicat că nu postează foarte des fotografii cu copiii ei deoarece vrea să-i lase să se exprime singuri, dacă ei doresc asta.

britney spears fii

”Nu prea am publicat fotografii cu ei deoarece se află la vârsta la care simt nevoie să-și exprime singuri identitatea și înțeleg perfect acest lucru. Dar acum am făcut excepție pentru acest instantaneu”, a mai spus Britney Spears.

britney spears sam asghari

Artista are o relație din 2016 cu actorul Sam Asghari (27 de ani), pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului Slumber Party. ”Nu-i vreau decât binele jumătății mele mai bune și voi continua s-o sprijin în urmarea visurilor ei și în construirea unui viitor pe care și-l dorește și pe care îl merită. Sunt recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care le primește din partea fanilor ei din întreaga lume și privesc cu încredere către un viitor minunat împreună”, a declarat recent iubitul lui Britney, în contextual difuzării unui documentar neoficial despre viața artistei, care se află într-o continuă luptă legală cu tatăl ei, cel care a fost desemnat de instanță să-i administreze averea din cauză că ea nu este considerate aptă pentru acest lucru.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle