Monica Cismaru ∙ July 27, 2022 ∙ 4 min read

Brad Pitt (58 de ani) a mai adăugat o proprietate de lux la protofoliul său imobiliar bogat. Actorul a scos din buzunar suma impresionantă de 40 de milioane de dolari pentru o casă care i-a aparținut cândva romancierului american D.L. James.

Casa este amplasată în apropiere o altă reședință de-ale lui Brad Pitt, care valorează doar 5 milioane de dolari, cumpărată de actor după ce s-a căsătorit cu Jennifer Aniston, în 2000. Noua propietate cumpărată de Brad Pitt a fost proiectată de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai secolului 20, Charles Summer Greene, special pentru autorul D.L. James.

casa brad pitt

Conacul din Carmel, o localitate idilică din apropiere de San Francisco, California, de pe malul Pacificului, poarta denumirea generică de Seaward și se bucură de o panoramă unica asupra coastei. Casa a fost construită în 1918, iar prețul ei de vânzare se pare că a bătut toate recordurile pentru valoarea imobiliarelor din zonă, care nu e deloc scăzută. De fapt, Carmel este o destinație exclusivistă, o preferată a celebrităților, care și-au cumpărat case aici, iar una dintre ele este însuși Clint Eastwood.

casa brad pitt

Casa de 40 de milioane de dolari n-a fost locuită în ultimii ani și s-a aflat în proprietatea unui miliardar încă din 1999, dar acesta a murit anul acesta și astfel casa a fost scoasă la vânzare.

casa brad pitt

Presa internațională scrie că Brad Pitt este pasionat de clădirile vechi, cu stil și patină, iar noua propietate se încrie perfect în preferințele lui. Se pare că actorul vrea să-și petreacă mai mult timp aici alături de cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Conacul lui Brad Pitt este amplasat pe plajă, este construit din piatră, iar la interior are o tâmplărie minuțios realizată. Dispune de ferestre în arcada, fiecare cărămidă fost atent aleasă de arhitectul Charles Greene, iar acoperișul are țiglă în stil mediteranean.

casa brad pitt carmel

Potrivit unei oragnizații care se ocupă de lucrările lui Greene, se pare că zidurile casei au fost construite în așa fel încât să pară că fac parte din stâncile dimprejur.

În 1997, proprietatea a fotografiată de Alexander Vertikoff, iar imaginile au fost publicate în exclusivitate de Daily Mail. Casa nu a fost scoasă la vânzare public și nu a fost fotografiată decât de artistul menționat mai sus, având în vedere că a rămas atât timp nelocuită. ”Clădirea s-a aflat într-o continua transformare timp de 50 de ani, nu e atat de mare, iar camerele nu au o destinatie precisă. În plus, este foarte retrasă, accesul se face foarte greu aici”, a povestit fotograful.

Foto: Hepta, Alexander Vertikoff

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…