Monica Cismaru ∙ July 27, 2022 ∙ 4 min read

Brad Pitt (58 de ani) a mai adăugat o proprietate de lux la protofoliul său imobiliar bogat. Actorul a scos din buzunar suma impresionantă de 40 de milioane de dolari pentru o casă care i-a aparținut cândva romancierului american D.L. James.

Casa este amplasată în apropiere o altă reședință de-ale lui Brad Pitt, care valorează doar 5 milioane de dolari, cumpărată de actor după ce s-a căsătorit cu Jennifer Aniston, în 2000. Noua propietate cumpărată de Brad Pitt a fost proiectată de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai secolului 20, Charles Summer Greene, special pentru autorul D.L. James.

casa brad pitt

Conacul din Carmel, o localitate idilică din apropiere de San Francisco, California, de pe malul Pacificului, poarta denumirea generică de Seaward și se bucură de o panoramă unica asupra coastei. Casa a fost construită în 1918, iar prețul ei de vânzare se pare că a bătut toate recordurile pentru valoarea imobiliarelor din zonă, care nu e deloc scăzută. De fapt, Carmel este o destinație exclusivistă, o preferată a celebrităților, care și-au cumpărat case aici, iar una dintre ele este însuși Clint Eastwood.

casa brad pitt

Casa de 40 de milioane de dolari n-a fost locuită în ultimii ani și s-a aflat în proprietatea unui miliardar încă din 1999, dar acesta a murit anul acesta și astfel casa a fost scoasă la vânzare.

casa brad pitt

Presa internațională scrie că Brad Pitt este pasionat de clădirile vechi, cu stil și patină, iar noua propietate se încrie perfect în preferințele lui. Se pare că actorul vrea să-și petreacă mai mult timp aici alături de cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Conacul lui Brad Pitt este amplasat pe plajă, este construit din piatră, iar la interior are o tâmplărie minuțios realizată. Dispune de ferestre în arcada, fiecare cărămidă fost atent aleasă de arhitectul Charles Greene, iar acoperișul are țiglă în stil mediteranean.

casa brad pitt carmel

Potrivit unei oragnizații care se ocupă de lucrările lui Greene, se pare că zidurile casei au fost construite în așa fel încât să pară că fac parte din stâncile dimprejur.

În 1997, proprietatea a fotografiată de Alexander Vertikoff, iar imaginile au fost publicate în exclusivitate de Daily Mail. Casa nu a fost scoasă la vânzare public și nu a fost fotografiată decât de artistul menționat mai sus, având în vedere că a rămas atât timp nelocuită. ”Clădirea s-a aflat într-o continua transformare timp de 50 de ani, nu e atat de mare, iar camerele nu au o destinatie precisă. În plus, este foarte retrasă, accesul se face foarte greu aici”, a povestit fotograful.

Foto: Hepta, Alexander Vertikoff

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…