Monica Cismaru ∙ July 27, 2022 ∙ 4 min read

Brad Pitt (58 de ani) a mai adăugat o proprietate de lux la protofoliul său imobiliar bogat. Actorul a scos din buzunar suma impresionantă de 40 de milioane de dolari pentru o casă care i-a aparținut cândva romancierului american D.L. James.

Casa este amplasată în apropiere o altă reședință de-ale lui Brad Pitt, care valorează doar 5 milioane de dolari, cumpărată de actor după ce s-a căsătorit cu Jennifer Aniston, în 2000. Noua propietate cumpărată de Brad Pitt a fost proiectată de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai secolului 20, Charles Summer Greene, special pentru autorul D.L. James.

casa brad pitt

Conacul din Carmel, o localitate idilică din apropiere de San Francisco, California, de pe malul Pacificului, poarta denumirea generică de Seaward și se bucură de o panoramă unica asupra coastei. Casa a fost construită în 1918, iar prețul ei de vânzare se pare că a bătut toate recordurile pentru valoarea imobiliarelor din zonă, care nu e deloc scăzută. De fapt, Carmel este o destinație exclusivistă, o preferată a celebrităților, care și-au cumpărat case aici, iar una dintre ele este însuși Clint Eastwood.

casa brad pitt

Casa de 40 de milioane de dolari n-a fost locuită în ultimii ani și s-a aflat în proprietatea unui miliardar încă din 1999, dar acesta a murit anul acesta și astfel casa a fost scoasă la vânzare.

casa brad pitt

Presa internațională scrie că Brad Pitt este pasionat de clădirile vechi, cu stil și patină, iar noua propietate se încrie perfect în preferințele lui. Se pare că actorul vrea să-și petreacă mai mult timp aici alături de cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Conacul lui Brad Pitt este amplasat pe plajă, este construit din piatră, iar la interior are o tâmplărie minuțios realizată. Dispune de ferestre în arcada, fiecare cărămidă fost atent aleasă de arhitectul Charles Greene, iar acoperișul are țiglă în stil mediteranean.

casa brad pitt carmel

Potrivit unei oragnizații care se ocupă de lucrările lui Greene, se pare că zidurile casei au fost construite în așa fel încât să pară că fac parte din stâncile dimprejur.

În 1997, proprietatea a fotografiată de Alexander Vertikoff, iar imaginile au fost publicate în exclusivitate de Daily Mail. Casa nu a fost scoasă la vânzare public și nu a fost fotografiată decât de artistul menționat mai sus, având în vedere că a rămas atât timp nelocuită. ”Clădirea s-a aflat într-o continua transformare timp de 50 de ani, nu e atat de mare, iar camerele nu au o destinatie precisă. În plus, este foarte retrasă, accesul se face foarte greu aici”, a povestit fotograful.

Foto: Hepta, Alexander Vertikoff

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…