Alina Burlacu ∙ April 5, 2024 ∙ 2 min read

Echipa de avocați a Angelinei Jolie spune că Brad Pitt a avut un comportament abuziv față de ea și înainte de incidentul din 2016, din avion, în documentele legale recent depuse din procesul pentru podgoria deținută de cuplu în Franța, scrie DailyMail.

Avocații lui Jolie, în vârstă de 48 de ani, au depus o serie de acte la Curtea Superioară a Los Angeles, în care susțin că Pitt, în vârstă de 60 de ani, a fost agresiv fizic cu Jolie înainte de disputa lor din 14 septembrie 2016, din timpul unui zbor dinspre Nisa spre Los Angeles.

Pitt a negat toate acuzațiile de abuz fizic.

„În timp ce istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul familiei din septembrie 2016 din Franța la Los Angeles, acest zbor a marcat prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor”, a spus echipa juridică a lui Jolie în documentele depuse.

Conform DailyMail, Brad Pitt a refuzat să intre în programul de consiliere pentru violență domestică și a ignorat problemele grave de familie, solicitând custodia parțială a celor șase copii ai lor: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17 și gemenii Vivienne și Knox, 15 ani.

Actorul a solicitat custodia comună și chiar exclusivă a copiilor.

Echipa juridică a lui Jolie a declarat recent că „în ciuda acestei solicitări dureroase, Jolie încă nu a solicitat custodia exclusivă” a copiilor, „în schimb ea a susținut ca dorințele și nevoile copiilor să fie prioritizate.”

Dailymail.com a mai precizat că noile dovezi apar din cauza litigiului de lungă durată asupra cramei franceze.

Prelungind bătălia juridică asupra cramei – pe care fostul cuplu a cumpărat-o în 2008 pentru 28,4 milioane de dolari -, Pitt s-a expus la noi acuzații problematice care ar putea circula prin sistemul judiciar și, ulterior, către public, a spus o sursă citată de publicația britanică.

Copiii nu au avut voie să depună mărturie, chiar dacă au vrut și ar fi trebuit să li se permită prin lege, au spus avocații lui Jolie.

„Unii dintre copiii lor în vârstă de peste 14 ani au căutat să depună mărturie cu privire la preferințele lor privind custodia copiilor, lucru pe care au dreptul să o facă în conformitate cu secțiunea 3042 din Codul familiei, dar Pitt s-a opus”, a spus echipa juridică a lui Jolie în documentele instanței.

Foto: Hepta.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…