Monica Cismaru ∙ June 22, 2022 ∙ 2 min read

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de opt episoade fiecare. Onorariul consistent este primit din partea brandului Audible, care a reușit să facă fostul cuplu prezidențial să renunțe la înțelegerea anterioară cu Spotify, celălalt gigant din industrie, cu care cei doi bătuseră palma.

Contractul cu Spotify a căzut deoarece Barack și Michelle Obama nu au fost de acord să încheie o înțelegere exclusivă și să nu mai apară și în alte show-uri aseamănătoare. Audible este deținut de Amazon, iar familia Obama va realiza câte opt episoade de podcast fiecare pentru onorarea contractului. Discuțiile înregistrate de fostul cuplu prezidențial vor avea loc cu diverse personalități și voci care au ceva de spus, despre subiecte și experiențe actuale, inspiraționale, relevante.

barack michelle obama

Surse din industrie declară că Michelle Obama s-a orientat către noua companie deoarece își dorea mai puține apariții personale.

”Dintotdeauna ne-am dorit să oferim o platformă de exprimare vocilor care merită să fie auzite și am găsit locul în care se angajează în aceeași viziune ca a noastră. De-abia aștept să punem în practică acest parteneriat prin care vom da glas unor povești care nu numai că distrează, dar și inspiră”, a declarat Barack Obama.

barack michelle obama

”Suntem foarte mândri de poveștile pe care le vom putea transmite de-acum înainte. Împreună, ne vom strădui să redăm situații și experiențe complete, provocatoare și pline de miez, care vor ajunge chiar la cei care trebuie să le audă”, l-a completat pe soțul ei Michelle Obama.

Capacitatea de a captiva a președintelui și a doamnei Obama este recunoscută. Suntem încântați să le urăm bun venit celor ce dețin două dintre cele mai profunde voci, cu înalte standarde morale și intelectuale și să le oferim sprijin în a acorda speranță și ghidare celor ce au nevoie acum mai mult ca niciodată”, au spus reprezentanții Audible.

Dintotdeauna am fost inspirați de familia Obama – pasiunea, stilul curatorial și ingeniozitatea lor este reflectată de conținutul pe care l-au creat pe diverse platforme de-a lungul timpului, iar acest podcast original va scoate în evidență viziunea lor unică”, adaugă reprezentanții brandului audio.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …