Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite în timpul mandatului soțului ei, Barack Obama, a împlinit pe 17 ianuarie 58 de ani.

Michelle Obama s-a născut în Chicago, a studiat dreptul la Princeton și la Harvard și a lucrat la o firmă de avocatură, unde l-a cunoscut pe viitorul ei soț.

Michelle Obama este politician, activist și autor de succes și are două fiice, Sasha (20 de ani) și Malia Ann (23 de ani).

michelle obama

Iată câteva citate care îi aparțin lui Michelle Obama și care au rămas în memoria celor care o admiră și o urmăresc în continuare, chiar și după ce a plecat de la Casa Albă.

”Pentru fiecare ușă care mi s-a deschis, am deschis o ușă altcuiva. Hai să ne deschidem ușile unii altora. Poate așa începe să ne temem mai puțin, să nu facem presupuneri greșite, să nu ne mai lăsăm conduși de superficialitate și de stereotipuri care ne dezbină inutil.”

michelle obama

”Eșecul este mai întâi un sentiment și apoi un fapt. Începe ca vulnerabilitate și continuă cu scăderea încrederii în sine și escaladează cu frica.”

”Nu lăsa în viața ta oameni care te trag în jos. Și încrede-te în instinctele tale – vei simți când ai o relație benefică, nu te simți rănit. Acest lucru nu e valabil doar în privința persoanei cu care vrei să te căsătorești, dar și în privința prieteniilor, a oamenilor de care te înconjori.”

michelle obama

”Bărbații puternici, cei care sunt adevărate modele de urmat, nu vor denigra niciodată o femeie pentru a se simți astfel”.

”Succesul are valoare și îl poți savura doar dacă e atins cu propriile tale forțe.”

”Dacă e ceva ce am învățat în viața asta e să-mi folosesc puterea cuvântului.”

”Nu trebuie să vezi niciodată provocările ca pe un dezavantaj. Din contră, e important să înțelegi că experiența de a te confrunta cu adversitatea este, de fapt, unul dintre cele mai mari avantaje de care poți dispune.”

”În loc să lași greutățile vieții și eșecurile să te descurajeze și sa te epuizeze, dă-le voie să te inspire și să te facă și mai îndârjit în a reuși.”

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts