barack obama aniversare
and just like that

Barack Obama organizează o petrecere cu 500 de invitați pentru cea de-a 60-a aniversare

RESPECT, filmul ​​despre viața legendarei artiste Aretha Franklin, în avanpremieră la ANONIMUL IIFF

Relația tumultoasă dintre Carrie Bradshaw și Mr. Big continuă în serialul ”And Just Like That…” – Ce se întâmplă cu protagoniștii

barack obama aniversare

Barack Obama, fostul președinte al SUA, împlinește pe 4 august 60 de ani, ocazie cu care vrea să organizeze, alături de Michelle Obama, o petrecere grandioasă, la care să ia parte aproximativ 500 de invitați. Petrecerea-monstru va avea loc la Martha’s Vineyard, Massachusetts, unde cuplul Obama deține o casă de vacanță. Printre invitații fostului președinte la petrecerea de aniversare se numără vedete precum George Clooney, Steven Spielberg și Oprah Winfrey.

Pe lista de invitați s-ar afla 475 de persoane, care vor fi deservite de un personal format din 200 de angajați, iar accesul la petrecere e permis doar persoanelor vaccinate.

Totuși, planurile fostului președinte au scandalizat opinia publică și pe rivalii lui politicieni, mai ales în contextul în care un nou val al pandemiei amenință să lovească.

Proprietatea din Martha’s Vineyard a lui Barack Obama valorează 12 milioane de dolari și a fost achiziționată în 2019, după ce cuplul prezidențial obișnuia să închirieze spațiul.

barack obama aniversare

Casa a fost construită în 2001 și are o suprafață de 650 de metri pătrați, cu sapte dormitoare și nouă băi, o sufragerie cu tavan-boltă și șemineu și bucătărie profesională.

barack obama aniversare

barack obama aniversare

La exterior, casa are o curte imensă, piscină, jacuzzi și două terase.

Actualul președinte al SUA, Joe Biden, nu va putea lua parte la petrecere, scrie presa americană.

barack obama aniversare

La petrecerea de aniversare a lui Barack Obama din urmă cu 10 ani, organizată la Casa Albă, pe când era președinte în funcție, au luat parte vedete precum Jay-Z, Stevie Wonder, Tom Hanks sau Chris Rock.

Barack Obama s-a născut pe 4 august 1961 în Honolulu, Hawaii. Obama a fost cel de-al 44-lea președinte al SUA, între 2009 și 2017 și prima persoană de origine afro-americană într-o astfel de funcție.

Barack și Michelle Obama au două fiice, Malia (23 de ani) și Sasha (20 de ani).

 

Foto: Hepta, Realtor

Related Posts