licitatie karl lagerfeld

Al 25-lea film din seria „James Bond”, din 30 septembrie în cinematografe

Obiecte din colecția personală a lui Karl Lagerfeld, scoase la licitație de Sotheby’s

Sorana Pascariu: Ca să avem ocazia să ne conectăm cu extraordinarul, trebuie să ieșim din povestea despre cine suntem  

Așteptarea a luat sfârșit. Fanii seriei „James Bond” vor avea ocazia să vadă cele mai noi aventuri ale agentului 007, din 30 septembrie, în cinematografe.

Producţia „Nu e vreme de murit/ No Time to Die” cu buget de 200 de milioane de dolari este regizată de Cary Joji Fukunaga şi este ultima cu Daniel Craig în rolul Bond.

Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Regizorul Cary Joji Fukunanga declara recent că în noul film Bond încearcă să înţeleagă lumea modernă a spionajului şi mai ales regulile noi care au apărut în vremea cât el a stat retras. „Filmul este un punct culminant al universului Bond. Având în vedere tot ce a văzut, toată trauma, toate pierderile, care este misiunea cea mai grea, provocarea cea mai mare şi cea mai dificilă?”.

„Nu e vreme de murit” este distribuit în România de Forum Film şi va intra în avanpremieră în cinematografe începând cu 30 septembrie.

 

Related Posts