Monica Cismaru ∙ December 4, 2023 ∙ 3 min read

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de la Hollywood, iar în ultimii ani a interpretat o serie de roluri de succes – seria Marvel: Captain America și Avengers, Pam&Tommy (pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur și la Emmy), The Devil All the Time, Dumb Money, Ghosted, Sharper, Bupkis, Fresh, The 355 etc.

Sebastian Stan nu se oprește aici și acceptă o nouă provocare cinematografică, aceea de a interpreta rolul lui Donald Trump, în filmul The Apprentice. Sebastian Stan va intra în pielea unui mai tânăr Donald Trump, în perioada în care viitorul președinte SUA era un om de afaceri de succes, care avea să devină unul dintre cei mai bogați oameni din America.

Sebastian Stan, Donald Trump

În filmul The Apprentice vor mai apărea Jeremy Strong (Succession), în rolul procurorului Roy Cohn, și Maria Bakalova (cunoscută mai ales din Borat 2), în rolul Ivanei Trump, soția răposată a lui Trump. ”Este vorba despre o poveste dintre mentor și învățăcel, care pune bazele unei dinastii americane. Povestea este despre exploatarea puterii și a ambiției, într-o lume plină de corupție și de dezamăgiri. Filmul va prezenta personaje bine conturate și va face lumină asupra costului de natură morală și umană, definit de câștigători și de perdanți”, spun producătorii.

The Apprentice, realizat de Ali Abbasi, se află în etapa de producție și va reda perioada în care Donald Trump era un vestit om de afaceri, între anii 70-80. Scenariul producției e scris de Gabriel Sherman, autor și reporter, cel care a semnat în 2017 cartea The Loudest Voice in the Room, o biografie a fondatorului canalului Fox News, Roger Ailes.

Personajul Roy Cohn, interpretat în film de Jeremy Strong, este cel care a lucrat la diverse investigații anti-comuniste alături de guvernul federal și de senatorul Joseph McCarthy, fondatorul mișcării ”McCarthyste”. Cohn a ajuns să lucreze ca avocat în New York, iar Donald Trump a fost unul dintre clienții săi principali. Cohn a murit la vârsta de 59 de ani, în 1986.

Ivana Trump, Maria Bakalova

Ivana Trump, interpretată în film de Maria Bakalova, s-a căsătorit cu Trump în 1977, iar cuplul a avut trei copii – Donald Jr, Ivanka și Eric. Cei doi au divorțat în anii 90, iar Ivana a decedat la New York anul trecut, la vârsta de 73 de ani.

donald trump

The Apprentice se filmează în timp ce fostul președinte american se află în mijlocul unui proces de fraudă civilă, alături de fiii săi, proces intentat de procurorul general Letitia James. Autoritățile speră ca, în urma procesului, Donald Trump să fie amendat cu 250 de milioane de dolari și să i se interzică dreptul de a mai face afaceri în New York.

Foto: Hepta

Related Posts

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…

Prințesa de Wales, Kate Middleton, primită cu urale la Wimbledon

Prințesa de Wales, Kate Middleton (42 de ani), și-a făcut apariția duminică la finala masculină de la Wimbledon,…

Horoscopul săptămânii 15-21 iulie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Brenda din Beverly Hills 90210 a murit 

Îndrăgita actriță Shannen Doherty a murit la vârsta de doar 53 de ani, după ce timp de 9…

Înghețată de struguri – răcoritoare și aromată. Rețetă recomandată de Adi Hădean

În aceste zile călduroase de vară ce poate fi mai bun decât servirea unei înghețate? Rețeta propusă de…

7 bestsellere internaționale care îți fac vara mai frumoasă

Destine imprevizibile, revelate progresiv și uimitor, vor transpune cititorii în universuri încărcate de tensiune și dorință, în timpuri…