Monica Cismaru ∙ December 4, 2023 ∙ 3 min read

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de la Hollywood, iar în ultimii ani a interpretat o serie de roluri de succes – seria Marvel: Captain America și Avengers, Pam&Tommy (pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur și la Emmy), The Devil All the Time, Dumb Money, Ghosted, Sharper, Bupkis, Fresh, The 355 etc.

Sebastian Stan nu se oprește aici și acceptă o nouă provocare cinematografică, aceea de a interpreta rolul lui Donald Trump, în filmul The Apprentice. Sebastian Stan va intra în pielea unui mai tânăr Donald Trump, în perioada în care viitorul președinte SUA era un om de afaceri de succes, care avea să devină unul dintre cei mai bogați oameni din America.

Sebastian Stan, Donald Trump

În filmul The Apprentice vor mai apărea Jeremy Strong (Succession), în rolul procurorului Roy Cohn, și Maria Bakalova (cunoscută mai ales din Borat 2), în rolul Ivanei Trump, soția răposată a lui Trump. ”Este vorba despre o poveste dintre mentor și învățăcel, care pune bazele unei dinastii americane. Povestea este despre exploatarea puterii și a ambiției, într-o lume plină de corupție și de dezamăgiri. Filmul va prezenta personaje bine conturate și va face lumină asupra costului de natură morală și umană, definit de câștigători și de perdanți”, spun producătorii.

The Apprentice, realizat de Ali Abbasi, se află în etapa de producție și va reda perioada în care Donald Trump era un vestit om de afaceri, între anii 70-80. Scenariul producției e scris de Gabriel Sherman, autor și reporter, cel care a semnat în 2017 cartea The Loudest Voice in the Room, o biografie a fondatorului canalului Fox News, Roger Ailes.

Personajul Roy Cohn, interpretat în film de Jeremy Strong, este cel care a lucrat la diverse investigații anti-comuniste alături de guvernul federal și de senatorul Joseph McCarthy, fondatorul mișcării ”McCarthyste”. Cohn a ajuns să lucreze ca avocat în New York, iar Donald Trump a fost unul dintre clienții săi principali. Cohn a murit la vârsta de 59 de ani, în 1986.

Ivana Trump, Maria Bakalova

Ivana Trump, interpretată în film de Maria Bakalova, s-a căsătorit cu Trump în 1977, iar cuplul a avut trei copii – Donald Jr, Ivanka și Eric. Cei doi au divorțat în anii 90, iar Ivana a decedat la New York anul trecut, la vârsta de 73 de ani.

donald trump

The Apprentice se filmează în timp ce fostul președinte american se află în mijlocul unui proces de fraudă civilă, alături de fiii săi, proces intentat de procurorul general Letitia James. Autoritățile speră ca, în urma procesului, Donald Trump să fie amendat cu 250 de milioane de dolari și să i se interzică dreptul de a mai face afaceri în New York.

Foto: Hepta

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…