Monica Cismaru ∙ November 9, 2020 ∙ 2 min read

donald trump

După ce a pierdut alegerile prezidențiale în favoarea lui Joe Biden, Donald Trump (74 de ani) e nevoit să plece de la Casa Albă după doar un mandat. Unde se va muta în curând fostul președinte și unul dintre cei mai bogați oameni din America, după ce va fi eliberat din funcție în ianuarie 2021?

Donald Trump are o mulțime de proprietăți, iar mare parte din averea sa a fost formată în urma afacerilor imobiliare. Trump deține, printre altele, două proprietăți impresionante – Trump Tower (New York) și Mar-A-Lago (Palm Beach, Florida), locurile în care s-ar putea retrage după eșecul politic.

Trump Tower

trump tower

Localizat în New York, zgârie-nori-ul de pe Fifth Avenue este sediul principal al lui Trump, locul unde a locuit și a muncit până să fie ales președinte. Acesta are un penthouse la etajul 66, iar fiecare dormitor are propria lui baie și dressing.

trump tower

 

trump tower

Dormitorul matrimonial al cuplului Donald-Melania Trump are uși de bronz, interioare pavate cu marmură, scară interioară, iar pereții sunt decorați cu picturi neoclasice, realizate de pictori din diverse colțuri ale lumii; restul acsei e decorat cu obiecte de artă- antichități de proveniență franțuzească. Tavanul livingului este pictat într-o imitație a Capelei Sixtine a lui Michelangelo, de la Vatican.

Mar-A-Lago

mar a lago

Donald Trump deține și această proprietate de vis, situată pe malul oceanului Atlantic, un resort de lux cu teren de golf în Palm Beach, Florida.

mar a lago

Aici este locul în care Donald și Melania Trump s-au căsătorit. Proprietatea a fost construită in 1927 și este, de asemenea, dotată cu finisaje de lux, de la marmură, piatră și antichitati eclectice. Donald Trump a achiziționat Mar-A-Lago în 1985 și a transformat-o într-un club exclusivist, unde au acces doar membrii și în care Melania obișnuia să petreca numeroase vacanțe alături de fiul lor, Barron. Familia Trump deține o aripă separată, unde se bucură de toată intimitatea și de toate facilitățile- grădină luxuriantă, teren de tenis, acces la plajă, piscină, spa.

mar a lago

mar a lago

Trump a comandat marmura folosită la decorarea Mar-A-Lago din Cuba, iar piatra folosită pentru pereții exteriori și arcadă a fost importată din Italia.

Foto: Hepta, maralagoclub.com, Instagram

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…