Monica Cismaru ∙ January 21, 2022 ∙ 2 min read

meat loaf

Marvin Lee Aday, rockerul american cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unor probleme de sănătate.

Meat Loaf s-a stins având-o la căpătâi pe soția lui, Deborah; familia n-a anunțat cauza exactă a decesului, dar e cunoscut faptul că artistul a suferit de-a lungul timpului de mai multe probleme de sănătate, printre care și astmul și i s-a întâmplat în repetate rânduri să leșine pe scenă.

Meat Loaf a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală mondială și a vândut peste 100 de milioane de albume și a câștigat un premiu Grammy pentru piesa I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That), care a ajuns no 1 în topurile muzicale din 28 de țări.

Rockerul Meat Loaf a fost și un apreciat actor și a jucat în 65 de producții (printre care Fight Club și Wayne’s World), dar și în câteva musicaluri, cum ar fi The Rocky Horror Picture Show.

Colegii săi de breaslă din industria muzicală s-au grăbit să-și aducă omagiile, iar printre aceștia se numără Cher sau compozitorul Andrew Lloyd Weber, care a spus că ”Porțile cerului s-au deschis, iar Raiul va răsuna a muzică rock”.

meat loaf
Meat Loaf și soția lui, Deborah

Meat Loaf nu s-a sfiit să vorbească deschis despre problemele sale de sănătate, mai ales despre astmul care îl chinuia și din cauza căruia a leșinat pe scenă în 2011, în timpul unui concert din Pittsburgh. Acesta mai suferise și în 2003 un colaps pe Wembley, la Londra, când a fost internat în spital. A urmat apoi un nou episod în Canada, în 2016, când a declarat că leșinul a fost cauzat de o deshidratare severă.

Meat Loaf era căsătorit din 2007 cu Deborah Gillespie și avea două fiice- Pearl Aday, care este, de asemenea cântăreață, și Amanda Aday, actriță, cunoscută mai ales din serialul HBO ”Carnivale”.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …