meat loaf

Marvin Lee Aday, rockerul american cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unor probleme de sănătate.

Meat Loaf s-a stins având-o la căpătâi pe soția lui, Deborah; familia n-a anunțat cauza exactă a decesului, dar e cunoscut faptul că artistul a suferit de-a lungul timpului de mai multe probleme de sănătate, printre care și astmul și i s-a întâmplat în repetate rânduri să leșine pe scenă.

Meat Loaf a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală mondială și a vândut peste 100 de milioane de albume și a câștigat un premiu Grammy pentru piesa I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That), care a ajuns no 1 în topurile muzicale din 28 de țări.

Rockerul Meat Loaf a fost și un apreciat actor și a jucat în 65 de producții (printre care Fight Club și Wayne’s World), dar și în câteva musicaluri, cum ar fi The Rocky Horror Picture Show.

Colegii săi de breaslă din industria muzicală s-au grăbit să-și aducă omagiile, iar printre aceștia se numără Cher sau compozitorul Andrew Lloyd Weber, care a spus că ”Porțile cerului s-au deschis, iar Raiul va răsuna a muzică rock”.

meat loaf
Meat Loaf și soția lui, Deborah

Meat Loaf nu s-a sfiit să vorbească deschis despre problemele sale de sănătate, mai ales despre astmul care îl chinuia și din cauza căruia a leșinat pe scenă în 2011, în timpul unui concert din Pittsburgh. Acesta mai suferise și în 2003 un colaps pe Wembley, la Londra, când a fost internat în spital. A urmat apoi un nou episod în Canada, în 2016, când a declarat că leșinul a fost cauzat de o deshidratare severă.

Meat Loaf era căsătorit din 2007 cu Deborah Gillespie și avea două fiice- Pearl Aday, care este, de asemenea cântăreață, și Amanda Aday, actriță, cunoscută mai ales din serialul HBO ”Carnivale”.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts