Tot americanul spune: Happy wife, happy life. Bravo lui! Cum rămâne cu fericirea partenerului tău, cel non-american? Ce zici dacă îi faci o surpriză așa, pe neașteptate, fără niciun alt motiv ascuns (deși știm toate că acuși vine Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților și 8 Martie)?

Adaugă în ritualul îngrijirii masculine cele 7 produse cosmetice esențiale pentru îngrijire, dar și pentru o stare de fericire.

Ser revitalizant pentru păr, Sabio, 65 lei (biobeauty.ro)

Tratamentul este 100% natural, cu efect revitalizant, de anti-cădere a părului, și are o formulă concepută special pentru a regenera firele de păr, pentru a le fortifia de la rădăcină, dar și pentru hidratarea scalpului și a firului de păr. Pune-l pe lista de shopping!

Balsam de buze pentru bărbați Vegan Lip Balm, Beauty Made Easy, 19 lei (www.ecozar.ro)

Este creat pentru bărbați așa că merită să intre în lista de shopping, mai ales că nu e nimic sexy în a avea buze uscate și crăpate. Aroma de mentă e doar un bonus, dar ar putea masca și mirosul de tutun.

Apă de toaletă Scandal, Jean Paul Gaultier, 50 ml, 376 lei (sephora.ro)

Un parfum oriental lemnos, intens, scandalos! Aromele de caramel, tonka, vetiver și salvie, o esență pentru un bărbat like a king!

Set pentru îngrijirea bărbii Fuzz and nuzzle, The Body Shop (thebodyshop.ro)

Partenerul tău face parte din categoria bărbaților al căror stil este definit de barbă? Alege setul de grooming care conține foarfecă pentru mici retușuri, pieptene și un ulei cu note de cedru și mentă pentru un look impecabil.

3 în 1 Naked, Iehana, 36 lei (iehana.com)

Susține brandurile românești și produsele de tip Zero Waste. Șampon, balsam și gel de duș 3 în 1 Naked este foarte concentrat, vegan, natural manufacturat. Formula este eficientă și include keratină, provitamina B5 și plante ayurvedice.

Cremă de față Oil Free Moisturizer SPF 30, Mario Badescu, 100 lei (douglas.ro)

Pentru tenul normal sau uscat, alegerea perfectă este formula clasică, ușoară, fără ulei, îmbunătățită cu extract de ceai verde antioxidant, a cremei de față Oil Free Moisturizer. Extractele de aloe vera și sunătoare contribuie la reumplerea și hidratarea pielii, având și un efect calmant.

Difuzor English Pear Fresia, Jo Malone, 354 lei (obsentum.com)

Seducția e un joc care se joacă în minim doi: tu, el și un parfum de cameră special. Alege notele discrete și elegante de pere, frezii albe și arome calde, lemnoase de ambră, paciuli și lemn.

Foto: Hepta, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts