Monica Cismaru ∙ May 17, 2023 ∙ 4 min read

Gisele Bündchen este unul dintre cele mai apreciate modele din lume, chiar și după cea de-a patra decadă de viață. Modelul de origine braziliană are doi copii și este o împătimită a stilului de viață holistic, descoperit după ani de trai dezordonat, presărat cu alcool, țigări și petreceri. Gisele practică yoga, are grijă de alimentația ei și încearca să-și seteze o stare de spirit pozitivă, în ciuda obstacolelor inerente.

Astfel, printre cărțile ei preferate se numără volume care au legătură cu evoluția spirituală și cu dezvoltarea personală, dar și cu misticul.

gisele bundchen

”Cărțile ne pot duce departe. Ne pot inspira și ne pot transforma viețile. Dintotdeauna mi-a plăcut să citesc dar, de când am devenit mamă, a mă pierde într-o carte a devenit un lux. Dar acum nu mai e cazul, am decis să mă reîntorc la citit!”, a scris Gisele pe Instagram și a enumerat lista cărților ei preferate, care sunt totodată bestsellere.

Iată cele cinci cărți care i-au schimbat viața lui Gisele Bündchen

Cele patru legăminte, de Don Miguel Ruiz

Publicată în 1997 de șamanul mexican Don Miguel Ruiz, Cele patru legăminte este un clasic de dezvoltare personală, popularizat de Oprah Winfrey în anii 2000. Inspirată de civilizația antică a toltecilor, un grup de indigeni mexicani, războinici nobili și artiști, care au trăit în urmă cu aproximativ 1000 de ani, cartea prezintă patru reguli simple de viață care pot fi implementate pentru eliberarea sinelui de limitele autoimpuse și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă optimistă.

Tao Te Ching, de Lao Tzu

Un alt clasic al genului, scris în anul 600 î.H. de Lao Tzu, fondatorul taoismului, cartea este cea mai tradusă și cea mai citită din lume. Tao Te Ching – Cartea despre cale și virtute prezintă 81 de precepte de înțelepciune care ne însoțesc pe calea dezvoltării spirituale, potrivit filosofiei chineze, pentru a ajunge la o mai bună înțelegere a lumii și pentru a lua acționa potrivit. Conține maxime revelatoare care oferă răspunsuri pentru orice problemă în viață și e ca un balsam pentru fiecare rană.

Cere și ți se va da, de Esther și Jerry Hicks

Această carte își propune să schimbe viața oricui o citește. Se bazează pe învățăturile lui Abraham, o entitate spirituală readusă la viață de Esther Hicks, și urmărește să deslușească legea atracției prin imaginație și prin emoții.

Puterea prezentului, de Eckhart Tolle

Reamintindu-ne că tot ceea ce contează și tot ceea ce va conta este prezentul, Eckhart Tolle ne ghidează către o realitate mai satisfăcătoare. Lăsând la o parte felul în care ne lucrează mintea și falsa realitate pe care o creează, ego-ul, descoperim că trupul este una dintre cheile care ne ajută să intrăm într-o stare de pace interioară, la fel ca și liniștea și spațul care ne înconjoară. Deoarece este gândită să ne schimbe felul în care privim viața, acest ghid spiritual revelator este unul dintre cele mai importante ale vremurilor noastre.

Alchimistul, de Paulo Coelho

Povestea filosofică a lui Paulo Coelho scrisă în 1988 urmărește călătoria reală și simbolică a unui tânăr păstor andaluz, Santiago, în căutarea unei comori ascunse, Dincolo de Strâmtoarea Gibraltar și dincolo de deșertul nord-african, pâna în Egipt, la piramide, Santiago va urca pe toate treptele atingerii înțelepciunii – alături de autocunoaștere, el va descoperi sufletul lumii, dragostea și limbajul universal. Un mesaj de impact care a devenit o revelație pentru milioane de cititori din întreaga lume.

Fotio: Hepta, PR

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…