Very Peri, culoarea anului 2022 este aleasă special pentru a genera o stare de bine celor care o privesc și care o păstrează prin preajmă pe întregul parcurs al anului, fie că alegi să o porți, fie că alegi să îți redecorezi sau să-ți completezi căminul. Iată 10 obiecte prin care o poți integra în casa ta cu ușurință: 

Very Peri este una dintre cele mai boeme nuanțe din repretoriul vast propus de Pantone. Fiin compusă din albastru și roșu, nuanța generează un efect liniștitor, pe de-o parte, și foarte creativ pe de altă parte. Institutul responsabil de culori a considerat potrivit să propună lumii o atitudine plină de speranță, de receptivitate în fața schimbărilor și relaxată în același timp. Dacă am apucat să vorbim deja despre Very Peri în materie de îmbrăcăminte, e momentul să trecem și la stylingul locuinței. 

Noi am căutat prin câteva shopuri piese ce pot fi ușor integrate într-o locuință, fie că stai într-un apartament, fie că stai într-o casă. Am căutat piese ușor de adaptat multiplelor stiluri, astfel încât să poți adăuga, fără să fie nevoie să schimbi întreaga față a casei tale (asta dacă nu vrei un nou început și în acest sens, desigur; dealtfel, nuanța e perfectă pentru pereții unui dormitor!)

Very Peri e ușor de asortat cu o varietate cromatică variată ce include albul și diversele sale valențe, nuanțele deschise de lemn, beige, maro, albastru, galben sau verde. Iar în funcție de texturi, poți mixa două sau mai multe nuanțe pentru o imagine unitară a căminului tău. 

Cel mai simplu este să apelezi la un set nou de așternuturi, la o lumânare decorativă cu parfum de lavandă, în perfect acord cu mesajul și cu nuanța în sine, la un set nou de farfurii sau de suporturi pentru masă, însă te încurajăm să ai curaj să îți schimbi și scaunul de birou, mai ales dacă lucrezi de acasă de doi ani, perdeaua sau una dintre măsuțele de cafea. Nu uita să îți acorzi momente de pauză, în care să privești cea mai dreamy nuanță din lume și să visezi cu ochii deschiși!

Foto: PR 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts