Pantone a stabilit Very Peri culoarea anului 2022. Una dintre cele mai diafane și boeme nuanțe create vreodată este nu numai jovială și inspiră o stare de bine, ci reprezintă, totodată, o provocare pentru iubitorii de fashion. Iată la ce combinații cromatice ne-am gândit, pentru a începe anul într-o notă cool, optimistă și plină de tonuri vesele: 

Very Peri apariține, oficial, sferei albastrului, însă este o combinație extrem de diafană în care câteva picături de roșu își fac simțită prezența. Astfel, nuanța este extrem de ofertantă din punctul de vedere al combinațiilor cromatice, având două culori de bază în compoziție și având o natură ce merfe ușor spre pasteluri. 

În primul rând, cele mai simple mixuri sunt cele în care incluzi una dintre cele două culori primare ce compun Very Peri, însă poți miza și pe diverse nuanțe de alb, mai ales dacă adori stilul bonbon pe care l-ai admirat în seriale precum Gossip Girl sau Emily in Paris, prin costumele din tweed. Poți opta și pentru nuanța clasică a denimului sau bleumarin, cât despre roșu, ai curaj și alege o nuanță intensă sau bordeaux. 

Apoi, mizează pe nuanțe complementare, care fie creează un contrast prin intensitate, fie evidențiază nuanța-vedetă. Verde fistic, oranj precum coaja de dovleac sau o nuanță pală, galben pastel, sunt câteva dintre variantele care vor da un aer fresh ținutelor tale. Alege o nuanță de tuquoise pentru a crea un outfit 90s. 

Dacă ești adepta monocromiei, poți combina Very Peri cu o altă nuanță de mov, precum liliac sau prună. Alege croieli clasice pentru a compune ținute în stilul anilor ’70.

Culoarea lui 2022 este perfect și pentru o combinație cu o nuanță metalică, precum argintiul. Poți mixa registrele, purtând o piesă sport cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni din paiete, însă poți miza și pe o nuanță de gri cabalin, dacă preferi o variantă clasică.

Alb lăptos

Ghete Gino Rossi, CCC

Galben pal 

Jachetă Reserved

Verde fistic

Borsetă Levi’s

Oranj

Curea Levi’s

Denim

Jeans Diesel

Turquoise

Mănuși Reserved

Liliac

Căciulă Reserved

Roșu sângeriu

Cizme Ginissima

Bleumarin

Palton Zara

Gri cabalin sau Argintiu

Fustă H&M

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts