Monica Cismaru ∙ January 17, 2022 ∙ 4 min read

kate moss

Kate Moss a împlinit 48 de ani pe 16 ianuarie, ocazie cu care aducem în atenție câteva lucruri mai puțin cunoscute despre celebrul model. Kate Moss este una dintre figurile emblematice din lumea modei și încă prezintă relevanță chiar dacă se apropie de împlinirea a jumătate de secol de viață. Kate Moss face față cu brio concurenței reprezentate de noile figuri din pop culture și se pare că talentul ei este moștenit de fiica ei, Lila Grace, care își construiește încet și sigur un nume în modelling, cu ajutorul mamei ei. Iată 10 lucruri pe care nu le știai despre Kate Moss:

Kate Moss a apărut în peste 300 de coperți de reviste – a bifat peste 30 de apariții pe coperta British Vogue pe parcurusul îndelungatei ei cariere în fashion.

Printre foștii ei iubiți se numără și Daniel Craig, cel mai recent interpret al lui James Bond, agentul 007.

Îm 1998 a declarat ca n-a defilat niciodată trează pe catwalk. Kate Moss a avut adesea probleme cu alcoolul și cu stupefiantele și chiar s-a internat la dezintoxicare. În prezent, modelul încearcă să stea departe de tentațiile care pot da dependență.

kate moss

Singurul lucru la care Kate Moss nu poate renunța este ceaiul, de care este încă depedentă. Modelul bea câte 15 cești de ceai pe zi.

Surprinzător, urăște social media și deține un cont de Instagram doar pentru că trebuie. ”Nu-mi pot imagina ceva mai rău decât ca oamenii să știe tot ce fac”, declară vedeta.

Cartea ei favorită este ”Cei frumoși și blestemați”, de F. Scott Fitzgerald, care a constituit și sursă de inspirație pentru cea de-a 30-a ei aniversare.

kate moss jamie hince

O altă carte celebră a fost sursă de inspirație pentru nunta ei cu rockerul Jamie Hince, din 2011. Atunci, Kate a purtat o rochie din șifon creată de John Galliano, al cărei stil amintea de aerul descris în cartea aceluiași F. Scott Fitzgerald.

sirena
Sirena

Kate Moss are propria ei statuie realizată din aur de 18 k, intitulată Sirena. Obiectul de artă a fost făcut de artistul Marc Quinn și a fost expus la British Museum în 2008, apoi statuia a fost scoasă la licitație și vândută pentru 900 000 de dolari.

În 2005, a trecut printr-un moment de cumpănă când a fost filmată prizând cocaină, lucru ce a atras după sine anularea mai multor contracte de publicitate pe care le avea în derulare cu branduri celebre precum Chanel, H&M sau Burberry. Culmea, retragerea din asocierea cu imaginea sa a companiilor n-a împiedicat-o pe Kate Moss să câștige și mai mulți bani în acea perioadă. Modelul a renunțat la obiceiurile distructive și a revenit în lumea modei, unde a fost primită cu brațele deschise.

lila grace
Lila Grace

Kate este nașa fiicei lui Jude Law, Iris, iar actorul, împreună cu fosta lui soție, Sadie Frost, este nașul fiicei lui Kate, Lila Grace.

Foto: Hepta, Vogue

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …