Monica Cismaru ∙ January 17, 2022 ∙ 4 min read

kate moss

Kate Moss a împlinit 48 de ani pe 16 ianuarie, ocazie cu care aducem în atenție câteva lucruri mai puțin cunoscute despre celebrul model. Kate Moss este una dintre figurile emblematice din lumea modei și încă prezintă relevanță chiar dacă se apropie de împlinirea a jumătate de secol de viață. Kate Moss face față cu brio concurenței reprezentate de noile figuri din pop culture și se pare că talentul ei este moștenit de fiica ei, Lila Grace, care își construiește încet și sigur un nume în modelling, cu ajutorul mamei ei. Iată 10 lucruri pe care nu le știai despre Kate Moss:

Kate Moss a apărut în peste 300 de coperți de reviste – a bifat peste 30 de apariții pe coperta British Vogue pe parcurusul îndelungatei ei cariere în fashion.

Printre foștii ei iubiți se numără și Daniel Craig, cel mai recent interpret al lui James Bond, agentul 007.

Îm 1998 a declarat ca n-a defilat niciodată trează pe catwalk. Kate Moss a avut adesea probleme cu alcoolul și cu stupefiantele și chiar s-a internat la dezintoxicare. În prezent, modelul încearcă să stea departe de tentațiile care pot da dependență.

kate moss

Singurul lucru la care Kate Moss nu poate renunța este ceaiul, de care este încă depedentă. Modelul bea câte 15 cești de ceai pe zi.

Surprinzător, urăște social media și deține un cont de Instagram doar pentru că trebuie. ”Nu-mi pot imagina ceva mai rău decât ca oamenii să știe tot ce fac”, declară vedeta.

Cartea ei favorită este ”Cei frumoși și blestemați”, de F. Scott Fitzgerald, care a constituit și sursă de inspirație pentru cea de-a 30-a ei aniversare.

kate moss jamie hince

O altă carte celebră a fost sursă de inspirație pentru nunta ei cu rockerul Jamie Hince, din 2011. Atunci, Kate a purtat o rochie din șifon creată de John Galliano, al cărei stil amintea de aerul descris în cartea aceluiași F. Scott Fitzgerald.

sirena
Sirena

Kate Moss are propria ei statuie realizată din aur de 18 k, intitulată Sirena. Obiectul de artă a fost făcut de artistul Marc Quinn și a fost expus la British Museum în 2008, apoi statuia a fost scoasă la licitație și vândută pentru 900 000 de dolari.

În 2005, a trecut printr-un moment de cumpănă când a fost filmată prizând cocaină, lucru ce a atras după sine anularea mai multor contracte de publicitate pe care le avea în derulare cu branduri celebre precum Chanel, H&M sau Burberry. Culmea, retragerea din asocierea cu imaginea sa a companiilor n-a împiedicat-o pe Kate Moss să câștige și mai mulți bani în acea perioadă. Modelul a renunțat la obiceiurile distructive și a revenit în lumea modei, unde a fost primită cu brațele deschise.

lila grace
Lila Grace

Kate este nașa fiicei lui Jude Law, Iris, iar actorul, împreună cu fosta lui soție, Sadie Frost, este nașul fiicei lui Kate, Lila Grace.

Foto: Hepta, Vogue

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…