Lady Gaga va scrie o carte inspirată de tulburările ei mentale din copilărie, iar co-autoare va fi mama ei

lady gaga

Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta (34 de ani), va scrie o carte împreună cu mama ei, Cynthia Germanotta, inspirată de problemele de sănătate mentală întâmpinate de artistă în copilărie.

Cartea se va intitula Channel Kindness și va fi un compendiu de 51 de povești despre actele de bunătate înfăptuite de tineri din întreaga lume. Ideea publicării cărții a apărut ca urmare a experienței cântăreței din timpul școlii, când s-a confruntat cu depresia, care a făcut-o să se simtă neajutorată. Nu știam cum să fac față acestui lucru și nu știam cum săîmpărtășesc problemele mele, mă simțeam stânjenită”, a spus Lady Gaga. Vedeta adaugă că nu a vorbit cu nimeni despre traumele ei, nici măcar cu părinții, cărora chiar le-a ascuns problemele ei emoțioanle.

lady gaga

Cand eram mică și eram bântuită de aceste probleme emoționale, mama nu știa cum să comunice cu mine. Dar am găsit o cale prin care să ne canalizăm compasiunea și empatia, ceea ce a dus la vindecarea relației naostre”, se confesează Lady Gaga.

Îi era rușine să-mi spună ce o frământă, iar acum mă simt groaznic că a trecut prin această etapă singură”, a spus Cynthia Germanotta. Eu am fost crescută altfel – trebuia să fiu puternică, dură și să-mi ascund emoțiile. N-am știut niciodată cum să fac diferența dintre probelemele specifice vârstei adolescenței și adevăratele probleme de ordin emoțional”, a adăugat mama artistei. Mamei și fiicei le-au fost necesari ani de zile pentru a învăța să comunice una cu cealaltă și să vorbească deschis despre problemele lor.

lady gaga

Lady Gaga și mama ei au înființat în 2012 o fundație, Born This Way, prin care susțin tinerii să-și împărtășească trăirile și emoțiile, iar acum vor să-și relanseze eforturile prin publicarea volumului Channel Kindness. ”Cartea este modalitate de a uni oamenii și de a arăta compasiune și empatie, prin care putem celebra puterea fiecăruia dintre noi de a lupta cu problemele de ordin emoțional. Sunt bucuroasă că am învațat să fim mai deschise și mai cinstite una cu cealaltă, iar fiica mea este cea care m-a învățat să fac asta. ”Îi sunt recunoscătoare mamei mele că acum vorbește cu mine despre ceea ce simt, iar asta ne face relația mai sănătoasă, ceea ce este minunat” , conchide Lady Gaga.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle