Kim Basinger și Ireland Baldwin – portret mamă-fiică în oglindă

kim basinger ireland baldwin

Fiica lui Kim Basinger și a lui Alec Baldwin, Ireland Baldwin, seamănă leit cu mama ei. Ireland are 23 de ani și este model, iar la cea mai recentă apariție de-ale ei la The Weedmaps Museum of Weed (Muzeul Canabisului) din Los Angeles, asemănarea dintre ea și mama ei a părut cu atât mai izbitoare.

Ireland este model din 2013, de când a semnat un contract cu agenția IMG Models și și-a făcut debutul într-un pictorial de costume de baie în publicația New York Post. De-a lungul timpului, a apărut în mai multe campanii pentru branduri celebre și a pozat pentru cei mai cunoscuți fotografi.

kim basinger ireland baldwin

Relația dintre Ireland și tatăl ei, actorul Alec Baldwin, care mai are patru copii cu instructorul de yoga Ilaria Baldwin, nu este una foarte apropiată. În urmă cu 12 ani, a fost făcută publică o înregistrare în care tatăl ei îi vorbea în termeni foarte duri.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Ireland a avut atât relații heterosexuale, cât și homosexuale și a suferit foarte mult după despărțirea de iubita ei, artista Angel Haze, eveniment în urma căruia s-a internat într-un sanatoriu pentru traume emoționale. Fiica lui Kim Basinger a avut apoi o relație cu muzicianul Corey Harper, iar anul acesta a dat detalii pe un story pe Instagram despre faptul că, în trecut ,a fost agresată sexual, fără să spună, însă, mai multe amănunte.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle