Janet Jackson, la 55 de ani

janet jackson

Janet Jackson a împlinit 55 de ani pe 16 mai. Sora celebrului Michael Jackson a fost la rândul ei un copil-minune și a dominat muzica pop în anii ’80 și ’90. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Janet Jackson, artista multipremiată cu Grammy, Billboard Music Awards, MTV Video Music Awards, American Music Awards etc.

Janet Jackson este cea mai tânără dintre cei 9 frați Jackson. Janet s-a născut în 1966, iar ca mezină a familiei a reușit aproape să-și egaleze fratele mai mare, Michael Jackson, Regele Pop.

janet jackson

Jennifer Lopez a fost una dintre componentele trupei ei de dans și a apărut în videoclipul piesei “That’s The Way Love Goes” 

A refuzat să apară în filmul Matrix, deoarece trebuie să pornească în turneul The Velvet Rope, în cadrul căruia a susținut 125 de spectacole.

janet jackson

A născut primul ei copil la vârsta de 50 de ani, un băiețel pe nume Eissa Al Mana. Tatăl copilului este soțul artistei, un afacerist din Qatar, Wissam Al Mana.

Janet Jackson s-a confruntat frecvent cu oscilațiile mari de greutate. ”Mâncarea mi-a adus mereu alinare și mănânc mult când sunt stresată, supărată, iar apoi regret și o iau de la capăt”, mărturisea Janet Jackson într-un interviu.

janet jackson

În filmul Poetic Justice (1993) în care a deținut rolul principal și care a primit și o nominalizare la Globurile de Aur, vedeta are, la un moment dat o scenă în care ascultă o piesă de-ale lui Stevie Wonder, “Never Dreamed You’d Leave in Summer.” 16 ani mai târziu, același artist interpreta aceeași piesă la înmormântarea fratelui ei, Michael Jackson.

În 1991, a încheiat un contract muzical cu casa de producție Virgin Records, cel mai valoros contract de acest fel din istoria muzicii până la acel moment – de 80 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle