Janet Jackson revine cu un nou album după cinci ani de pauză

janet jackson album

La 53 de ani, Janet Jackson se pregătește să intre din nou în topurile muzicale, de data aceasta cu noul ei album, Black Diamond, și intenționează să organizeze și un turneu cu această ocazie.

Hei, salut! V-am auzite dorințele și iată-mă! Lucrez la un nou album și voi porni într-un nou turneu în această vară, ambele intitulate Black Diamond”, a scris artista pe contul ei de Instagram. Janet Jackson a explicat că titlul albumului face referință la puterea ei interioară pe care a căpătat-o după despărțirea de soțul ei, Wissam Al Mana, cu care are un fiu de doi ani, Eissa. Diamantele negre sunt cele mai dure dintre toate diamantele, cel mai greu de șlefuit. Am îndurat multe, dar mă văd ca un diamant negru în forma sa cea mai pură. Sunt ca o piatră, am margini neșlefuite, dar merg înainte. Vreau să vă arăt, dar și să vă împărtășesc din puterea mea”, a adăugat Janet.

Ultimul album lansat de cântăreața americană a fost Unbreakable, în 2015.

Janet Jackson va demara turneul Black Diamond pe 24 iunie, la Miami și va circula apoi pe întreg teritoriul SUA – de la New York la Los Angeles. Concertele vor include majoritatea pieselor noi, dar artista va interpreta și piese mai vechi de pe cele 12 albume premiate cu Discul de Platină, cum ar fi Rhythm Nation 1814, care tocmai a aniversat 30 de ani de la lansare.

Janet nu a anunțat încă dacă își va continua turneul și în Europa.

Categorii Lifestyle