Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, își face debutul solo în muzică

paris jackson muzica

Paris Jackson (22 de ani), fiica Regelui pop Michael Jacskon (decedat în 2009) și-a făcut debutul solo în muzică și a lansat primul ei album, intitulat Wilted. Cântăreața a apărut prima dată la tv în calitate de cântăreață în cadrul show-ului american Jimmy Kimmel Live, unde a interpretat primul ei single, Let Down.

Albumul Wilted a fost lansat în noiembrie, la celebrul club Viper Room, din Hollywood. Recent, Paris Jackson s-a despărțit de colegul ei, Gabriel Glenn, cu care formase duetul The Soundflowers, iar acesta este primul demers solo. Paris și Gabriel Glenn au format un cuplu nu numai pe scenă ci și în viața privată și au avut o relație din 2018, care s-a încheiat însă anul acesta, în luna august, din cauză că personalitățile lor se băteau cap în cap, după cu au declarat chiar ei.

paris jackson muzica

Am atâtea emoții, sunt foarte încântată, sunt recunoscătoare și fericită. Libertatea de a crea și de a nu ți se spune ce să cânți sau ce să compui este minunată. Este un cadou, este o binecuvântare”, a declarat Paris Jackson referitor la primul ei album solo.

Fratele lui Paris, Prince Jackson (18 ani) a produs și a regizat videoclipul unei alte piese de pe albumul Wilted, Your Look (Glorious).

Categorii Lifestyle