Kyle MacLachlan, Jeff Goldblum și Tom Holland se numără printre vedetele cooptate în cea mai recentă prezentare Prada.

Săptămâna Modei de la Milano dedicată stilului masculin a demarat cu o surpriză majoră din partea brandului Prada, care a cooptat în prezentarea sa cele mai cunoscute nume de la Hollywood. Astfel, au putut fi admirate defilând pe catwalk vedete masculine precum Kyle MacLachlan sau Jeff Goldblum, iar mai tânărul Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, este imaginea celei mai recente campanii a brandului de modă italian.

jeff goldblum
Jeff Goldblum

Kyle MacLachlan, cunoscut mai ales datorită serialului serialului Twin Peaks, a defilat pe podium la vârsta de 62 de ani și s-a achitat de datorie admirabil. Acesta a prezentat ținute din colecția de toamnă/iarnă 2022-2023 realizată de Miuccia Prada și de Raf Simons, colecție ce se remarcă prin accentele de piele și de materiale tehnologice aduse laolaltă, în culori aprinse și croieli XXL.

kyle mclachlan prada
Kyle MacLachlan

Alături de Kyle MacLachlan, cel care a deschis show-ul Prada, și de Jeff Goldblum, cel care a închis defilarea, brandul italian a mai convocat și alte câteva nume mari de la Hollywood pentru a defila în cele mai noi ținute dedicate viitorului sezon rece: Thomas Brodie-Sangster, Asa Butterfield , Jaden Michael, Damson Idris, Tom Mercier, Louis Partridge, Ashton Sanders sau Filippo Scotti.

prada vedete masculine
Tom Holland

tom holland prada

Pe deasupra, interpretul lui Spider-Man, britanicul Tom Holland, în vârstă de doar 25 de ani, este imaginea campaniei Prada de primăvară/vară 2022. În fotografiile de prezentare, actorul își interpretează propriul său rol și pune în valoare creațiile realizate de Raf Simons împreună cu Miuccia Prada.

Foto: Hepta, PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts