Prada și Adidas își unesc din nou forțele și lansează o nouă colecție de pantofi sport din materiale reciclabile, denumită Re-Nylon, din care vor face parte piese realizate din materiale eco-friendly, revoluționare.

Colecția-capsulă eco-friendly conține piese realizate din Re-Nylon, un material nou, realizat din deșeuri de plastic colectate din oceane și din fibre textile. Colecția intenționează să fie una în ton cu trendul eco promovat masiv în prezent, în timp ce-și păstrează identitatea fashion și principiile estetice care atrag fanii ambelor branduri.

Prima colaborare dintre Prada și Adidas a avut loc în 2019 și continuă cu succes și în 2022, cu o nouă colecție ready to wear, ce conține genți, pălării, treninguri, hanorace și alte piese de îmbrăcăminte, accesorii și, bineînțeles, pantofii sport reinventați – modelul Forum, lansat prima dată în 1984.

Modelul Forum Re-Nylon Adidas Prada păstrează elementele de identitate ale ambelor branduri – cele trei linii, alăturate unei mini- borsete amplasată în zona gleznei. Pantofii sport sunt disponibili în alb și negru, iar vedeta aleasă să reprezinte colecția este rapperul A$AP Rocky, iubitul Rihannei.

Colecția-capsulă este realizată în Italia și va fi lansată pe 13 ianuarie, iar prețul variază între 850 și 1 120 de dolari, în funcție de model.

Foto: Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts