Monica Cismaru ∙ June 23, 2022 ∙ 5 min read

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat cele mai hot tendințe cu fiecare zodie în parte, adaptate specificului semnului din horoscop. Astfel, vezi care dintre trendurile estivale se potrivesc cel mai bine semnului tău zodiacal.

Berbec: Color-Blocking

Berbecii au acel aer de effortlessly cool, sunt încrezători, astfel că prima lor alegere sunt culorile aprinse. Asociază în ținuta ta culori vibrante precum oranj cu verde sau cu fuchsia.

Taur: Costumele

Taurii sunt cei mai practici din zodiac și aleg piese clasice, care nu se demodează, pe care le pot combina după bunul plac oricum și oriunde. De aceea, un costum dintr-o țesătură naturală e alegerea ideală pentru ei.

Gemeni: Platformele

Gemenii aleg cu ochii închiși accesoriile statement ale sezonului- platformele. Aceste încălțări merg de minune cu aproape orice piesă de îmbrăcăminte, iar efectul obținut este unul jucăuș, care se mulează pe spiritul extrovert al Gemenilor.

Rac: Fustele mini

tendinte zodiac

Moda anilor ’60 revine și este îmbrățișată de sentimentalii Raci. Acest feeling retro exprimat prin fustele sau rochiile mini dau un aer romantic, dar îndrăzneț, în același timp.

Leu: Imprimeurile inspirate din natură

Leii sunt creativi și veseli, iar imprimeurile inspirate din natură aduc o gură de aer proaspăt acestei veri și gaderobei lor. Leii au nevoie să fie întotdeauna în centrul atenției, așa că nu vor merge niciodată pe outfituri banale, ci le vor alege pe cele care atrag toate privirile.

Fecioară: Clasic-șic

Pefecționistele Fecioare adoră trendul clasic-șic, iar fusta inspirată din echipamentul de tenis este o piesă esențială pentru ele în această vară.

Balanță: Tricotajele

Balanțele au nevoie de echilibru în orice aspect al vieții lor, insluciv în ceea ce privește stilul. Adoră să mixeze imprimeuri și să asocieze diverse piese în mod ingenios, care compun un look unic. Tendința care li se recomandă în această vară sunt tricotajele cu ochiuri mari, care pot fi purtate direct pe piele sau pe altă piesă de îmbrăcăminte.

Scorpion: Decupajele

Energia Scorpionilor se manifestă și în haine, iar decupajele sunt tendința care le atrage atenția în acest sezon. Alegerile îndrăznețe fac parte din ADN-ul lor, astfel că hainele care lasă pielea la vedere sunt lookul preferat în această vară.

Săgetător: Gențile oversized

Aventuroșii Săgetători, pasionați de călătorii, au nevoie de lucruri practice, dar nu mai puțin stilate. O geantă supradimensionată e piesa nelipsită în continua lor căutare de experiențe și destinații noi.

Capricorn: Croielile impecabile

Capricornii sunt disciplinați și ambițioși și apreciază un stil care să le exprime personalitatea, iar croielile impecabile sunt primul detaliu pe care îl caută la haine. Un blazer purtat pe un umăr compune un look neașteptat, dar întodeauna rafinat.

Vărsător: Costumele de baie

Vărsătorii lasă să iasă la suprafață latura lor excentrică în această vară și nu se tem de riscuri, astfel că aleg să poarte piese din costumele de baie pe post de haine de stradă.

Pești: Maximalismul

Creativii Pești nu puteau alege altceva decât stilul maximalist. Imaginația lor nu are limite în ceea ce privește stilul estival : haine colorate, texturi, imprimeuri și accesorii, toate puse laolaltă pentru un look pe măsura personalității lor debordante.

Foto: Hepta

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…