james bond michael kors

Michael Kors celebrează noul film din seria James Bond- No Time To Die, prin lansarea unei colecții-capsulă de genți de voiaj de lux. 

Colecția de lux creată de Michael Kors conține piese Bancroft și include genți de umăr, valiza The Bond Carryall și geanta de voiaj Bond Duffle.

Gențile Michael Kors- James Bond sunt realizate manual din cea mai fină piele italiană, cu detalii de bumbac și le este destinată celor cu gusturi sofisticate, spune creatorul de modă.

james bond michael kors

No Time To Die este cel de-al 25-lea film din seria James Bond. Din distributie fac parte Daniel Craig, aflat la ultima sa întruchipare a celebrului spion, Rami Malek, Léa Seydoux, Naomie Harris și Ana de Armas.

Glamout jet set, sofisticare, viteză, energie – acestea sunt cuvintele care îmi vin în minte când mă gândesc la universul lui James Bond”, spune Michael Kors. Campania care însoțește lansarea colecției-capsulă în care apare actrița Naomie Harris, vedeta din No Time To Die.

Actorul Daniel Craig este actorul care a petrecut cel mai mult timp în pielea personajului James Bond, pe parcursul a 15 ani, cu trei ani mai mult decât Roger Moore și cu șase ani mai mult decât Sean Connery. No Time To Die este ultimul film James Bond în care apare Daniel Craig; o nouă vedetă urmează să interpreteze personajul iconic, iar numele ei va fi anunțat în perioada imediat următoare. Cel mai vehiculat nume este cel al lui Tom Hardy.

 

Related Posts