Michael Kors aniversează 40 de ani în lumea modei alături de cele mai cunoscute modele

michael kors

Michael Kors a celebrat împlinirea a 40 de ani pe scena modei alături de o mulțime de vedete, printre care și cele mai cunoscute modele din lume.

Aniversarea prezenței brandului Michael Kors în lumea modei a fost sărbătorită printr-un show special organizat la New York, la care au luat parte supermodele precum Helena Christensen, Adut Akech, Bella Hadid, Karen Elson, Shalom Harlow sau Naomi Campbell. Defilarea de modă a avut loc pe Broadway, iar show-ul aniversar vine ca un sprijin acordat de vedetele modei lumii teatrului, care a avut de suferit în urma pandemiei.

michael kors

Colecția de haine lansată de Michael Kors cu această ocazie este una electrizantă, cu piese rafinate, glamouroase, în notă clasică, puse în valoare de cele mai cunoscute prezențe de pe catwalk.

Michael Kors a realizat un circuit al celor mai fierbinți puncte ale vieții sociale din New York, care au avut de suferit odată cu venirea pandemiei. Creatorul de modă a trasmis un mesaj de susținere către lumea artistică și a încurajat oamenii, prin propriul său exemplu, sa doneze într-un fond creat special pentru actorii rămași fără joburi.

În 2018, Mihael Kors Holdings (redenumit apoi Capri Holdings) a achiziționat Versace pentru 2,12 miliarde de dolari; de asemenea, Michael Kors mai deține și brandul Jimmy Choo.

Foto: Michael Kors