El va fi noul James Bond? Actorul l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul agentului 007

Producătorii filmului „No Time To Die”, din seria James Bond, au făcut public de curând cel mai nou trailer al respectivei producții cinematografice în care actorul britanic Daniel Craig va interpreta pentru ultima oară rolul agentului 007. Iată cine va fi actorul care îl va înlocui pe Craig în următorul film din celebra serie.
Potrivit presei străine, Tom Hardy ar fi actorul ales pentru următorul film din seria James Bond. Actorul, în vârstă de 43 de ani, a fost unul dintre preferații caselor de pariuri pentru a deveni următorul agent 007 și au circulat zvonuri că va intra în pielea lui Craig după al cincilea și ultimul său film, “No Time To Die”.

Potrivit The Vulcan Reporter, Hardy ar fi primit rolul încă din iunie, după o audiție de succes. Nu este un secret că actorul și-a dorit să intre în pielea agentului 007, dar a refuzat să vorbească foarte mult despre acest lucru.

Edward Thomas “Tom” Hardy este un actor englez, cunoscut pentru foarte multe roluri importante, dar mai ales pentru cele din Venom, Taboo, Peaky Blinders, Mad Max, The Revenant, Legend, Inception, Dunkirk, Warrior.

Categorii Lifestyle