The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit, eveniment cunoscut mai ales drept Met Gala, a reunit și în acest an numeroase celebrități care au vrut să-și pună la bătaie imaginația și priceperea într-ale modei.

Tema de anul acesta de la Met Gala a fost Gilded Age – Epoca deAur, iar dress-code-ul a fost interpretat în cele mai diverse moduri de vedetele invitate. Câștigătoare la capitolul imaginație a fost anul acesta Kim Kardashian, care a apărut îmbrăcată în infama rochie purtată în urmă cu 60 de ani de Marilyn Monroe, când i-a cântat Happy Birthday președintelui John F. Kennedy, care îi era amant.

met gala 2022
Kim Kardashian și Pete Davidson

Rochia valorează 5 milioane de dolari și face parte din colecția muzeului Ripley din Orlando, Florida, iar Kim Kardashian a trebuit să slăbească aproximativ 7 kilograme pentru a încăpea în rochia mulată și bătută în cristale, creată de designerul Jean-Louis.

Cealaltă Regină a balului a fost Blake Lively, care a jucat și rol de gazdă a evenimentului, alături de Regina King și de Lin Manuel Miranda. Blake Lively a impresionat audiența cu rochia sa metalizată, în caramiziu și turcoaz, o creație Atelier Versace.

Blake Lively a urmat modelul impus de Lady Gaga în urmă cu câțiva ani și și-a transformat ținuta direct pe covorul roșu, renunțând la unele dintre drapajele rochiei. Blake Lively a declarat că rochia sa a fost inspirată din arhitectura new-yorkeză, mai exact de Grand Central Station, de Empire State Building și de Statuia Libertății.

met gala 2022
Cardi B

O altă vedetă care a apelat tot la creația Atelier Versace a fost Cardi B, care a defilat pe covorul roșu alăturide însăși Donatella Versace, dar și Gigi Hadid, care a purtat o ținută vișinie avangardistă, cu corset, colanți din latex și o jacheta imensă, cu trenă.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts