Monica Cismaru ∙ January 31, 2022 ∙ 2 min read

Cea mai nouă campanie Versace, pentru primăvară/vară 2022, este una inedită, în care figurează cele două surori Hadid, Gigi (26 de ani) și Bella (25 de ani), alături de directorul de creație al casei, Donatella Versace (66 de ani).

versace

Surorile Hadid figurează de mult timp ca imagini ale casei de modă Versace, dar de data aceasta, Donatella Versace a facut o mișcare atipică și a luat parte la imaginile de prezentare ale colecției pentru sezonul cald. Astfel, le putem admira în imagini pe cele trei grații îmbrăcate în cele mai noi creații ale brandului de modă italian, înființat de răposatul Gianni Versace, asasinat în 1997.

Gigi și Bella Hadid apar în ținute sexy, din latex, marca înregistrată Versace, accesorizate cu detalii baroc. Cu părul ondulat și îmbrăcate în rochii negre cu emblema Versace și ciorapi colorați – mov și portocalii, Gigi și Bella o încadrează pe Donatella, cea care conduce cu o mână de fier casa Versace. De asemenea, modelele mai afișează câteva ținute compuse din rochii metalizate sau mulate, purtate de șosete albe și pantofi cu tocuri amețitoare.

Donatella Versace a publicat mai multe imagini pe Instagram de la ședința foto pentru campania de primăvară/vara 2022 Versace.

”Colecția completă de primăvară/vară 22 este aici. Familia este foarte importantă pentru mine, de aceea am vrut ca aceste imagini să se concentreze pe legătura dintre surori. Ador această campanie, așa ca n-am rezistat să mă alături Reginelor Versace, Gigi și Bella Hadid, la ședința foto. Fetelor, sunteți o sursă de inspirație și insuflați forță și încredere, vă iubesc foarte mult!”, a scris Donatella.

”Cea mai bună ședință foto dintotdeauna! Fetele astea frumoase, Gigi și Bella, sunt cele mai tari, ca de obicei!”, a completat designerul.

Foto: Instagram

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…