versace ochelari

 

Pentru sezonul e toamnă/iarnă 2021/2022- linia de accesorii, casa de modă Versace readuce în prim-plan stilul anilor 90. 

Noua colecție de ochelari de soare și de vedere Versace, intitulată Biggie, trezește nostalgia anilor 90 și este inspirată din muzica și celelalte caracteristici culturale de acum 30 de ani. 

Unul dintre design-urile iconice ale ale brandului, Medusa Biggie by Versace, este reinterpretat în noua colecție de accesorii și dă un aer elegant de unicitate. Un model destinat celor care vor să arate ca un star de cinema este VE 2234 – cu tonuri transparente și nuanțe metalice sofisticate, cu formă lentilei cat eye și brațe mai late. Un alt model care atrage atenția este VE 2235, cu rame de metal, o bară deasupra nasului și protecții de nas tot de metal. Designul este inspirat din stilul retro, dar redus în actualitate prin lentilele transparente. 

versace ochelari

Pentru cei care au gusturi clasice au fost concepute modelele VE 3303 su VE 3304, cu un design simplu, dar în același timp creativ. VE 3303 este un model bărbătesc și este disponibil în gri-transparent su negru, iar VE 3304 este conceput într-o manieră feminină și este disponibil în negru și roz transparent. 

 

versace ochelari

 

versace ochelari

 

În 2018, Versace a lansat conceptul de ochelari de soare și de vedere Biggie, inspirat din stilul propus de celebrul hip-hopper Notoroius B.I.G, decedat în urmă cu peste 20 de ani. Artistul era recunoscut pentru ochelarii de soare pe care ii purta mereu, iar preferatiis au erau întotdeauna o pereche Versace – Notorius BIG- Biggie, purta mereu un model decorat pe brat cu celebrul design Medusa. 

Related Posts