Monica Cismaru ∙ April 1, 2021 ∙ 3 min read

marina raphael

Marina Raphael (22 de ani) este descendenta familiei Swarowski, gigantul din industria bijuteriilor de lux. La doar 20 de ani, Marina a vrut să activeze în domeniul accesoriilor, dar nu a ales bijuteriile, ci a conceput un brand de genți de sine stătător, înființat din economiile ei și din banii împrumutați de la membrii familiei.

Marina nu a urmat studii de design- a învăța la Kings College din Londra și si-a dat seama la un moment dat, că poate crea o linie de genți din materiale impecabile, cu un design reușit, dar care să nu aibă prețuri astronomice, precum cele de designer. Chiar dacă vrut să iasă din umbra imperiului sub care a crescut, Marina integrează acum cu succes celebrele cristale Swarowski în creațiile sale. ”Câteodată, oamenii mă privesc cu condescendență pentru că sunt foarte tânără și provin dintr-o familie bogată, care m-a susținut. Dar sunt un om muncitor, iubesc ceea ce fac și n-aș schimba asta pentru nimic în lume”, spune Marina.

marina raphael

Creatoarea brandului Marina Raphael s-a născut la Atena și a mers la școala britanică din capitala Greciei, apoi a studiat Business Management la Kings College din Londra. ”La Kings College se pune mare preț pe teorie, dar eu sunt o persoană pragmatică. Am vrut să mă decsurc pe cont propriu.”

marina raphael

Drumul ei în moda a fost construit pe baza spiritului ei antreprenorial și a pasiunii pentru lux. A studiat timp de un an designul, desenul tehnic și materiile prime pentru a putea crea gențile la care visa. Marina a ales să creeze, dinter toate accesoriile, genți, deoarece sunt piese care merită investiția și, indiferent de vârstă, poți purta o poșeta.”Gențile sunt foarte personale. Am vrut să le ofer clienților mei calitate impecabilă, lux, dar la un preț accesibil. Moștenitoarea Swarowski a petrecut un an învățând italiana și apoi a mers la Florența pentru a căuta o fabrică în care să-și producă gențile. ”Vorbesc spaniola, engleza, greaca, germana și italiana – am învățat-o pe cea din urmă pentru a mă putea înțelege mai bine cu angajații de la fabrică și pentru a deține controlul asupra procesului de fabricație.”

marina raphael

Marina își amintește cum a arătat primul ei an de business, nu tocmai cel mai reușit, ca mai toate afacerile la început. ”Primele genți create de mine au fost un dezastru. Dar aceste lucruri fac parte din proces, nu trebuie să renunți, trebuie să perseverezi pâna obții ceea ce îți dorești.”

Imediat ce a terminat prima colecție de genți, Raphael a angajat o firmă de comunicare new-yorkeză pentru a-și face reclamă, iar produsele ei au fost vândute mai întâi pe platforma Moda Operandi, creată de Lauren Santo Domingo, cunoscut editor, antreprenor de modă și personalitate mondenă. Printre cele care admiră și poartă gențile se numără Regina Maxima a Olandei, o fashionistă înrăită, dar și fashion-influencerul Danielle Bernstein.

 

Foto: Marina Raphael

Related Posts

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…