Furla Miss Mimi: Noul icon în materie de genți

Furla, unul dintre cele mai iubite branduri italienești de accesorii din piele din lume, lansează un nou model de geantă. Furla Miss Mimi este noul icon al casei.

Colecția SS21 aduce în prim plan modelul Furla Miss Mimi crossbody, în variantele mini și small, cu barete ajustabile sau detașabile, ușor de adaptat fiecărui stil. Colecția-capsulă include gențile cu o importantă dimensiune practică, având un design cu linii rotunjite, o referință la istoria brandului. Odată cu evenimentul, o serie limitată cu numărul brodat în interiorul fiecărei piese, vor fi disponibile în variantele Dalia, Kaki și Dark Avio, inspirate de nuanțele magazinului reînnoit.

Colecția Cruise SS21 înseamnă Furla Miss Mimi crossbody, în variantele mini și small, cu barete ajustabile sau detașabile, ușor de adaptat fiecărui stil. Detaliul metalic geometric, al sistemului de închidere este îmbogățit cu un arc orientat în sus și cu un lanț cu zale ovale, ce îi dă un puternic aer urban. Cromatica noii colecții conține nuanțe precum Candy Rose, Parchment White, Asphalt, Cherry, dar și clasicul negru și Mud. Poți opta pentru varianta uni sau poți alege diverse combinații de nuanțe, astfel încât să poți asorta geanta foarte ușor cu piesele pe care le ai în garderobă. 

Furla Miss Mimi: Noul icon în materie de genți Furla Miss Mimi: Noul icon în materie de genți

Despre colecția Furla pentru primăvară-vară 2021, îți spunem deocamdată că păstrează aerul relaxat și jovial, încurajând pe toată lumea să își exprime liber personalitatea. În tonuri calde de oranj, beige sau în nuanțe tonice de mentă, noul sezon ne invită pe toți la distracție și voie bună. 

O vizită în magazinul FURLA din Băneasa Shopping City te va inspira în cele mai cool alegeri vestimentare ale momentului, așa că nu ezita să mergi să îți alegi noua geantă preferată!

Foto: PR