Monica Cismaru ∙ March 21, 2023 ∙ 3 min read

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu Eras – un spectacol impresionant de trei ore, în care cântăreața trece prin cele mai de succes albume ale sale – Reputation, Folklore, Evermore, Midnights etc.

Pentru fiecare etapă artistică, Taylor Swift are ținute de scenă de scenă dedicate, în ton cu mesajul transmis prin muzica sa. Astfel, cântăreața afișează ținute de scenă elaborate, extravagante, rafinate, create de case de modă precum Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Etro, Versace, Zuhair Murad, Nicole+Felicia, Oscar de la Renta, cu încălțăminte Christian Louboutin.

Ținutele de scenă constau din rochii de prințesă, cu fuste ample din voal și decorate cu cristale, sau din body-uri strălucitoare, care îi pun în evidență silueta.

”Acest turneu reprezintă un pas foarte important pentru Taylor Swift, deoarece l-a conceput ca pe o călătorie prin diverse momente, prin diferite ere, cum îi spune și numele, care i-au definit cariera. Mă simt onorată că mi-a cerut să-i creez rochii pentru această ocazie specială. Am fost fascinată dintotdeauna de femeile care se provoacă constant pe ele însele iar Taylor, prin munca ei, a demonstrat că este o artistă multitalentată, capabilă să se transforme și să evolueze”, a spus Alberta Ferretti. Designerul i-a creat lui Taylor Swift ținute care să reflecte atât stilul casei de modă cât și pe cel al artistei – delicatețe, romantism, atenție la detalii și seducție subtilă.

Fiecare look a fost atent gândit pentru a reprezenta pe deplin emoția fiecărui album spre exmplu, pentru albumul Folklore, Taylor Swift îmbracă o rochie fluidă lila Alberta Ferretti și o rochie oranj cu volane Etro, iar pentru Reputation, artista apare într-o salopetă decupată cu model de șarpe, din cristale, o creație Roberto Cavalli.

Taylor Swift a apelat al Zuhair Murad pentru a-i realiza o rochie de bal din tulle, bătută în cristale, paiete și perle. Impresionanta rochie a necesitat 50 de metri de tulle, iar manopera a durat peste 350 de ore de muncă în atelier.

Pentru albumul Midnights, Taylor Swift apare într-un body bleumarin, strălucitor, o creație Oscar de la Renta – acesta de asemenea bătut în cristale și asortat unei perechi de cizme din glitter.

Foto: Hepta

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…