Monica Cismaru ∙ March 21, 2023 ∙ 3 min read

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu Eras – un spectacol impresionant de trei ore, în care cântăreața trece prin cele mai de succes albume ale sale – Reputation, Folklore, Evermore, Midnights etc.

Pentru fiecare etapă artistică, Taylor Swift are ținute de scenă de scenă dedicate, în ton cu mesajul transmis prin muzica sa. Astfel, cântăreața afișează ținute de scenă elaborate, extravagante, rafinate, create de case de modă precum Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Etro, Versace, Zuhair Murad, Nicole+Felicia, Oscar de la Renta, cu încălțăminte Christian Louboutin.

Ținutele de scenă constau din rochii de prințesă, cu fuste ample din voal și decorate cu cristale, sau din body-uri strălucitoare, care îi pun în evidență silueta.

”Acest turneu reprezintă un pas foarte important pentru Taylor Swift, deoarece l-a conceput ca pe o călătorie prin diverse momente, prin diferite ere, cum îi spune și numele, care i-au definit cariera. Mă simt onorată că mi-a cerut să-i creez rochii pentru această ocazie specială. Am fost fascinată dintotdeauna de femeile care se provoacă constant pe ele însele iar Taylor, prin munca ei, a demonstrat că este o artistă multitalentată, capabilă să se transforme și să evolueze”, a spus Alberta Ferretti. Designerul i-a creat lui Taylor Swift ținute care să reflecte atât stilul casei de modă cât și pe cel al artistei – delicatețe, romantism, atenție la detalii și seducție subtilă.

Fiecare look a fost atent gândit pentru a reprezenta pe deplin emoția fiecărui album spre exmplu, pentru albumul Folklore, Taylor Swift îmbracă o rochie fluidă lila Alberta Ferretti și o rochie oranj cu volane Etro, iar pentru Reputation, artista apare într-o salopetă decupată cu model de șarpe, din cristale, o creație Roberto Cavalli.

Taylor Swift a apelat al Zuhair Murad pentru a-i realiza o rochie de bal din tulle, bătută în cristale, paiete și perle. Impresionanta rochie a necesitat 50 de metri de tulle, iar manopera a durat peste 350 de ore de muncă în atelier.

Pentru albumul Midnights, Taylor Swift apare într-un body bleumarin, strălucitor, o creație Oscar de la Renta – acesta de asemenea bătut în cristale și asortat unei perechi de cizme din glitter.

Foto: Hepta

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…