Giambattista Valli rochii de mireasa

Giambattista Valli își lansează prima colecție de rochii de mireasă – “The Love Collection”

UNTOLD, distracție 4 zile și 4 nopți. Ce vedete au participat la Cluj, anul acesta

5 GANG, Trupa fenomen se desparte. Fanii îi pot vedea pentru ultima dată pe scenă, pe 19 septembrie, la Romexpo

Giambattista Valli rochii de mireasa

Creatorul de modă italian Giambattista Valli marchează o premieră în cariera sa prin lansarea primei colecții de rochii de mireasă.

Designerul este apreciat pentru colecțiile sale haute couture, dar și pentru cele ready-to-wear și abordează mai nou și domeniul nupțial, prin lansarea colecției-capsulă pentru mirese, The Love Collection. Giambattista Valli a creat 17 piese destinate mireselor, cu croieli, forme și materiale diverse, care se adresează multiplelor tipologii feminine, de la ținute scurte, la rochii somptuoase. Designerul este recunoscut pentru rochiile sale de seară create din tulle, cu croieli ample, adorate de celebrități pentru a le îmbrăca pe covorul roșu.

Giambattista Valli rochii de mireasa

Giambattista Valli rochii de mireasa

 

The Love Collection păstrează amprenta romantică a casei Valli, dar colecția conține și piese adresate mireselor care preferă stilul mai relaxat, cu ținute formate din rochii scurte și costume de inspirație masculină.

Giambattista Valli rochii de mireasa

Totuși, majoritatea pieselor se remarcă prin detaliile romantice, cu rochii umerii goi, cu ornamente și detalii, mâneci ample, straturi și volane de tulle și de dantelă. Colecția conține și accesorii, precum pantofi și genți, care își păstrează nota de glamour. Creațiile lui Giambattista Valli vor fi făcute la comandă și vor fi prezentate clienților la evenimente exclusiviste, organizate în întreaga lume.

 

Foto: Giambattista Valli

Related Posts