Vera Wang lansează o colecție accesibilă de rochii de mireasă

vera wang pronovias rochii de mireasa

Vera Wang lansează o colecție de rochii de mireasă alături de brandul Pronovias, iar piesele vor avea prețuri accesibile.

Două dintre cele mai cunoscute din lume branduri de rochii de mireasă își unesc forțele și creează împreună o colecție de rochii de mireasă cu prețuri mai scăzute decât cele practicate în mod normal, adaptate crizei.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Aceasta este o modalitate a celor două entități de a se adapta noilor condiții economice, care au afectat industria de nunți. Vera Wang a declarat că va aborda această nouă colecție accesibilă precum cele de haine ready-to-wear, care să fie pe placul cât mai multor viitoare mirese și va scădea din factorul de risc legat de design. Până acum, brabnul creat de Vera Wang se adresa doar pieței bridal de lux, dar acum își îndreaptă atenția și către femeile obișnuite, care nu dispun de venituri atât de mari prin care să-și permită creațiile couture.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Viitorul este dominat de incertitudine și ne-am gândit să ne reorganizăm”, a declarat Vera Wang într-un interviu. Noua afecere cu rochii de mireasă dintre Wang și Pronovias va presupune lansarea a 50 de modele pe sezon, în diverse stiluri, cu distribuție intenațională, la o scară mai largă decât de obicei. Rochiile vor fi vândute în magazinele Pronovias, dar și vânzătorilor en-gros începând cu luna septembrie a acestui an și vor avea prețuri între 1600 și 4000 de dolari. Colecția va cuprinde și rochii de ocazie, nu numai de mireasă.

vera wang pronovias rochii de mireasa
Vera Wang

Când creez rochii de mireasă, folosesc idei care țin de teatral, de experimental, cu note feminine într-o manieră modernă”, spune Vera Wang, care adaugă că va pastra în noile colecții accesibile aceleași concepte care se învârt în jurul transparențelor, a layeringului, a proporțiilor exagerate.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Creatoarea de modă admite că de-abia așteaptă să se termine perioada de carantină și să vadă din nou mirese fericite și gata să experimenteze în ceea ce privește ținutele lor de nuntă, mai ales după perioada îndelungată petrecută acasă, fără ocazii de a se îmbrăca frumos.

Consumatorii de-abia așteaptă să poarte din nou lucruri elaborate, de nișă, create cu atenție”, mai spune creatoarea de modă în vârstă de 72 de ani, cu o activitate în domeniu de 32 de ani. Printre vedetele care au purtat la nuntă rochii de mireasă create de Vera Wang se numără Victoria Beckham, Jessica Simpson, Alicia Keys, Chlesea Clinton, Ivanka Trump, Kim Kardashian și multe altele. 

Foto: Hepta, Vera Wang Bride