În fiecare an, celebrul brand de bijuterii de lux Tiffany & Co. își lansează o colecție specială, intitulată Blue Book, iar de data aceasta, cea care a fost aleasă să reprezinte imaginea noilor piese prețioase este nimeni alta decât Wonder Woman – Gal Gadot.

Actrița este imaginea campaniei pentru noua colecție Tiffany – Botanica, a cărei inspirație este una florală. Delicatele bijuterii au fost create de bijutiera casei Tiffany, Jean Schlumberger, după modelul florilor de narcisă, de pălămidă sau de orhidee.

gal gadot tiffany

Fotografiile care o prezintă pe Gal Gadot purtând prețioasele bijuterii sunt realizate într-o estetică minimalist-sofisticată. Vedeta poartă unele dintre piesele-cheie ale colecției – cum ar fi colierul de diamante inspirat de florile de narcisă și de una dintre piesele imaginate de bijutierului Louis Comfort Tiffany însusi sau broșa Bird on a Rock.

gal gadot tiffany

”Sunt onorată și norocoasă să fac parte din campania care prezintă bijuteriile Blue Book”, a declarat Gal Gadot, care a fost aleasă datorită ”farmecului ei înnăscut, a atitudinii ei sofisticate și moderne, în același timp”, a menționat Alexandre Arnault, vicepreședintele Tiffany&Co, brand aflat sub umbrela LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

gal gadot tiffany

Colecția Botanica urmează să fie lansată pentru public printr-un eveniment organizat în Miami Beach și apoi la Londra, în iunie și în China, din luna octombrie.

Foto: Tiffany&co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts