gal gadot alba ca zapada

Gal Gadot revine în rolul Mașterei în noua ecranizare Disney a basmului ”Albă ca Zăpada”, personaj ce va fi interpretat de Rachel Zegler. Cea din urmă este și vedeta din noua producție West Side Story, regizată de Steven Spielberg. 

Noua versiune a Albei ca Zăpada în care joacă Gal Gadot și Rachel Zegler va fi regizată de Marc Webb, care a mai semnat 500 Days of Summer și The Amazing Spider-Man, iar filmările vor începe în 2022. Muzica din film le va aparține lui Benj Pasek și lui Justin Paul, compozitorii La La Land și The Greatest Showman. 

alba ca zaăpada gal gadot rachel zegler
Gal Gadot și Rachel Zegler

Gal Gadot este una dintre cele mai solicitate actrițe de la Hollywood. Aceasta urmează să apară pe 12 noiembrie în producția Netflix Red Notice, în care joacă alături de Dwayne Johnson și de Ryan Reynolds și filmează și pentru megaproducția Cleopatra. De asemenea, actrița revine pe Netflix și în filmul Heart of Stone. 

Albă ca Zăpada este una dintre numeroasele ecranizări neanimate pe care Disney le pregătește pentru viitorul apropiat. La anul, Dinsey + are programate lansările producțiilor Peter Pan & Wendy, Mica Sirenă (cu Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem) Cartea Junglei, un prequel Lion King și Pinocchio. 

Albă ca zăpadă și cei 7 pitici, lansat în 1937, a fost primul desen animat de lungmetraj lansat de Disney. Institutul American de Film l-a inclus în lista celor 100 Cele mai bune filme americane și l-a desemnat Cel mai bun desen animat al tuturor timpurilor. 

 

Foto: Hepta

Related Posts