Actrița Gal Gadot o va întruchipa pe Regina Cleopatra

gal gadot cleopatra

Actrița de origine israeliană Gal Gadot (35 de ani), intrepreta personajului iconic Wonder Woman, o va întruchipa pe Regina Cleopatra într-o viitoare ecranizare a uneia dintre cele mai puternice și influente femei din istorie. Filmul biografic va fi regizat de Patty Jenkins.

Iubesc entuziamsul noilor proiecte, al noilor povești de viață! Cleopatra are o poveste pe care am vrut s-o spun de mult timp și nu pot fi îndeajuns de recunoscătoare pentru acest lucru!”, a transmis Gal Gadot.

gal gadot

Regina legendară a Egiptului a fost intrepretată ultima dată magistral de Elizabeth Taylor în 1963, iar producția a costat studiourile 20th Century Fox 31 de milioane de dolari, o sumă imensă la acea vreme, lucru ce aproape că a ruinat studioul de producție. Filmul a câștigat apoi patru premii Oscar, pentru Cele mai bune costume, Cea mai bună imagine, pentru Cel mai bun design de producție și pentru Cele mai bune efecte vizuale și a avut încasări totale de aproape 100 de milioane de dolari. 

elizabeth taylor cleopatra

În 2011 se anunțase un alt film despre viața Cleopatrei, iar personajul principal trebuia să fie intrepretat de Angelina Jolie, dar proiectul n-a mai fost materializat.

Gal Gadot a facut echipă cu regizoarea Patty Jenkins și pentru seria Wonder Woman 1984, a cărei lansare a tot fost amânată anul acesta din cauza pandemiei, până când producătorii au decis să fie lansată direct pe canalele de streaming și să nu mai aștepte undă verde pentru cinema.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle