Andreea Leta ∙ September 4, 2020 ∙ 3 min read

Festivalul de Film de la Veneția 2020 este primul astfel de eveniment de la începutul pandemiei și până acum. Eleganța ceremoniilor, alimentată farmecul uneia dintre cele mai speciale locații din lume, ne-a readus bucuria prezențelor rafinate de pe covorul roșu și plăcerea de a le studia ținutele. Așadar, am pregătit o selecție a celor mai frumoase ale ediției acestui an: 

Festivalul de Film de la Veneția 2020 ne readuce în atenție celebritățile din lumea filmului, cărora le-am studiat atent ținutele de pe covorul roșu, mai ales că ne-a lipsit atât de mult această plăcere. Numărul patricipanților a fost mult mai mic comparativ cu cele 76 de ediții anterioare, mai toată lumea a purtat mască, dar, cel puțin în ceea ce privește pregătirea lookurilor, totul pare destul de firesc. 

Lotte Verbeek (Alberta Ferretti)

Frida Aasen (Alberta Ferretti)

Gaia Trussardi

Boemia a plutit pe canalele Veneției la propriu. Rochiile din voal, în nuanțe diafane, par să fi fost preferatele doamnelor anul acesta. Poate tocmai pentru că toată lumea a dus dorul evenimentelor cu fast. Iar alegerile cromatice, mai ales nuanțele de alb, gri-lavandă sau roz pal, ne confirmă această ipoteză. 

Taylor Hill (Etro)

Ludivine Sagnier

Iar dacă e să vorbim despre o prezență specială cu adevărat, nu putem să nu o punem pe primul loc chiar pe Tilda Swinton, actrița premiată cu Leul de Aur în cadrul acestei ediții pentru întreaga sa carieră. Una dintre ținutele purtate de marele star de cinema poartă amprenta Chanel Haute Couture și a fost compusă dintr-o rochie albă cu broderie florală extrem de delicată, dintr-o pereche de pantofi ce ne amintește de perechile din muzeele dedicate istoriei costumului și dintr-o mască din aur creată de James Merry, accesorizată cu două perle de dimensiuni considerabile, aducând astfel un tribut celebrului carnaval. 

Tilda Swinton (Chanel Haute Couture)

Ester Exposito

Și pentru că nu putem vorbi despre cele mai frumoase apariții fără să amintim de președintele juriului, Cate Blanchett, ținuta noastră preferată purtată la Festivalul de Film de la Veneția 2020 este cea compusă din costumul masculin clasic și topul cu broderie, semnate Alexander McQueen. Pentru acest eveniment, Cate Blanchett a optat pentru o atitudine sustenabilă, astfel încât niciuna dintre piese nu era chiar nouă în garderoba ei. Ceea ce îi aduce un mare plus în ochii noștri! 

Cate Blanchett (Alexander McQueen)

O altă apariție care ne-a plăcut foarte mult a fost cea a Amirei Casar, în creația Loewe. Combinația de verde-pădure și negru, completate de bijuteria antique, au avut un aer care ne-a dus cu gândul a estetica secolului 15 și la figurile emblematice ale perioadei. Cu toate că nu ne-a consultat nimeni înainte, am fi scos din acest look ceasul și geanta, între noi fie vorba.

Amira Casar (Loewe)

Anna Foglietta

Pe de altă parte, o prezență ca dintr-un viitor extrem de senzual și sofisticat a fost starul italian Elodie, care a purtat o rochie argintie Atelier Versace, perfectă pentru silueta ei atletică. 

Elodie (Atelier Versace)

Paola Turani

Foto: Hepta

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…