Monica Cismaru ∙ October 16, 2020 ∙ 4 min read

meghan markle stil

Meghan Markle (39 de ani) încă poartă titlul de ducesă de Sussex, dar, odată cu mutarea în Statele Unite, fosta actriță a revenit la stilul vestimentar lejer, caracteristic unei californience get-beget.

Ținutele conservatoare purtate de Meghan Markle în perioada petrecută în Marea Britanie, în preajma Familiei Regale, au fost date uitării, iar ducesa a îmbrățișat hainele cu aer relaxat și mai puțin pretențioase, în ton cu activitatea și locul în care trăiește acum –Santa Barbara-  alături de soțul ei, Prințul Harry și de fiul lor, Archie.

meghan markle stil

În aparițiile pe care le-a avut în lunile de când a revenit în California, Meghan Markle a schimbat rochiile și costumele conservatoare pe haine casual, dar nu mai puțin șic și care sunt realizate, în mare parte, de branduri care promovează sustenabilitatea și care sprijină diverse cauze sociale.

Iată ce haine a ales Ducesa Meghan Markle să poarte de când trăiește în California, statul ei natal.

La cea mai recentă apariție într-o conferință online dedicată femeilor-lider, Meghan a ales o rochie maxi a unui designer american- Hope For Flowers by Tracy Reese, care devenit imediat sold-out. Brandul folosește materiale obținute din surse sustenabile, promovează practici etice și este preferat și de alte personalități, precum Oprah Winfrey sau Michelle Obama. Meghan a accesorizat rochia cu cercei Cuyana Luna – bijuterii de aur realizate manual. Brandul este o afacere de familie și promovează același principiu al sustenabilității.

meghan markle tracy reese

 

La o întâlnire care a avut loc săptămâna trecută, Meghan a fost speaker în cadrul seminarului Teenger Therapy, în care a abordat subiectul sensibil al trollingului online, cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății Mentale. Meghan a ales tot o ținută casual, formată dintr-un tricou RBG, un pulover cu dungi J Crew și blugi Frame Le Garcon – uniforma oricărei califonience care se respectă.

 

Din confortul casei lor din Montecito, Santa Barbara, Meghan Markle și Prințul Harry au avut o întâlnire virtuală cu Malala Yousafzai, o cunoscută militantă pentru drepturile femeilor și fostă victimă ororilor talibanilor. Cu ocazia întâlnirii, Meghan a purtat un body din cașmir Tuxe Renegade și pantaloni crem. Aceasta nu e prima dată când Meghan poartă brandul Tuxe – o companie fondată integral de femei. Meghan a purtat în numeroase rânduri hainele brandului în timp ce locuia la Londra. Brandul este unul eco și își redirecționează adesea fondurile către cauze care apără drepturile femeilor.

Meghan markle tuxe renegade

 

La sfârșitul lunii septembrie, Meghan Markle a luat parte la un summit virtual, pentru care a îmbrăcat o cămașă clasică, în dungi, marca londoneză With Nothing Underneath. Brandul este tot o afacere de familie, care realizează haine din bumbac 100%, iar ducesa a avut o colaborare cu aceștia când a creat colecția Smart Works, o linie accesibilă de haine create special pentru femeile care nu-și permit ținute office.

meghan markle nothing underneath

 

Ducesa de Sussex este o împătimită a accesoriilor și poartă în permanență trei bijuterii – o brățară de aur Monica Vinader, o brățară de aur Cartier și ceasul Cartier Tank Française. Cu ocazia întâlnirii ei cu activista feministă Gloria Steinem, Meghan a purtat o brățară Maiden Nation ”Linked Not Ranked”, în valoare de 48 de dolari, iar toate veniturile obținute în urma vânzării bijuteriei au mers către organizația Feminist.com.

meghan markle bijuterii

 

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…