Garderoba de adio – ultimele apariții ale lui Meghan Markle în calitate de oficial al Familiei Regale Britanice

meghan markle stil

Meghan Markle și-a făcut ieșirea cu stil de pe scena obligațiilor ca membru al Familiei Regale Britanice. Ducesa de Sussex a avut câteva apariții foarte apreciate de ochiul critic al publicului, în ciuda resentimentelor, și a purtat, ca de obicei, numai ținute scumpe, de designer.

Este binecunoscut apetitul lui Meghan Markle pentru creațiile haute-couture, ale designerilor renumiți, și nu a făcut rabat nici de data aceasta de la etichetele cu renume. Presa britanică a făcut rapid un calcul din care a reieșit că garderoba purtată de Meghan în cele câteva zile de apariții la evenimentele oficiale ale Casei Regale s-a ridicat la 26 400 de lire sterline, iar majoritatea creiilor purtate aparțin unor designeri britanici, precum Emilia Wickstead, Stella McCartney sau Victoria Beckham. Totuși, Ducesa de Sussex a inserat, pe ici, pe colo, și câte un element accesibil ca preț, care aparține unor branduri de mass-market.

meghan markle stil

Cea mai scumpă ținută purtată de Meghan Markle în turneul de adio, în valoare de 14 174 de lire sterline: pantofi Aquazzura, fustă Roland Mouret, bluză Topshop

meghan markle stil

Rochie Victoria Beckham, clutch Stella McCartney, pantofi Manolo Blahnik 

Costul garderobei adoptate de Meghan a fost încă de la început un subiect sensibil pentru Familia Regală Britanică, mai ales că publicul a criticat constant gusturile scumpe ale fostei actrițe, actualmente Ducesă. Totuși, Prințul Harry și Meghan au lăsat să se înțeleagă că banii necesari pentru acoperirea costurilor vestimentației nu au venit din bugetul Monarhiei, ci din fondurile private ale Prințului Charles.

meghan markle stil

Rochie Safiyaa, clutch Manolo Blahnik, pantofi Stuart Weitzman, cercei Simona Rocha

meghan markle stil

Rochie Emilia Wickstead, pălărie William Chambers, poșetă Gabriela Hearst, pantofi Aquazzura Purist 

Cea mai scumpă ținută din turneul de adio al lui Meghan în Marea Britanie a fost cea purtată chiar în prima zi, în vizita întreprinsă la The National Theatre și la brunch-ul de la Hotelul Goring. Totalitatea pieselor purtate în acea zi de Meghan Markle a însumat 14 174 lire sterline, dar, culmea, printre acestea se numără o bluză Topshop în valoare de 29 de lire sterline.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle