colectii capsula schi case de moda

Louis Vuitton, Balmain, Chanel, Chloé, Dior și-au lansat colecțiile-capsulă de costume de schi pentru sezonul de iarnă 2021-2022. Pentru amatoarele de schi care vor să fie șic pe pârtii, iată cum arată ținutele adecvate pentru zapadă conform marilor case de modă.

Cele mai mari case de modă au compus colecții pentru sporturile de iarnă care, pe lângă parcticabilitate și confort, propun siluete feminine, realizate din cele mai performante materiale. DiorChanelChloé , Balmain, Louis Vuitton își propun să reinventeze garderoba de schi a pasionatelor de modă, pentru sezonul care se apropie.

Louis Vuitton

louis vuitton

Pentru prima dată, casa de modă Louis Vuitton a realizat o colecție-capsulă dedicată în întregime sporturilor de iarnă. Colecția e una completă și conține piese potrivite pentru pârtie dar și ținute de purtat în afara ei. Sunt ținute de zi și de seară, în care primează designul, tehnicalitatea și confortul. Colecția LV cuprinde hanorace, salopete, pantaloni, bocanci hi-tech cu sistem de încălzire și bluetooth și chiar schiuri cu logo-ul LV imprimat etc . Monograma LV apare discret pe detaliile hainelor, care sunt realizate din materiale reciclate. Colecția e în ediție limitată.

Dior

dior

Anul acesta, Dior promite o vacanță de iarnă care va sta sub semnul couture. Colecția-capsulă DiorAlps combină confortul cu eleganța în piese care includ elemnetele binecunoscute ale casei de modă, precum steaua norocoasă, camuflajul și logo-ul Christian Dior. În nuanțe de albastru, alb și rosu, DiorAlps are efectul de french-chic și conține jachete, colanți de schi, pulovere de lână și de cașmir, costume de schi etc, iar unele dintre piese conțin monograma Dior, motivul Dior Oblique sau imprimeul leopard Mizza.

 Chloé  x Fusalp

chloe fusalp

Pentru al doilea sezon consecutiv,  Chloé  face un parteneriat cu Fusalp și lansează o colecție-capsulă de haine de schi și accesorii care surprind spiritul dinamic si creativ al ambelor branduri, care se vede în ținutele de o eleganță clasică, confortabile, influențate de o estetică a performanței. Piesa de rezistență este capa cu linii geometrice și în culori care variază de la rosu cărămiziu la roz pal, bleumarin și ocru.

Chanel

coco neige

chanel

Colecția Chanel Coco Neige 2021-2022 propune un stil relaxat, dar elegant, care conține piesele esențiale, precum costume de schi, jachete, pantaloni de cașmir, cu imprimeuri Camellia, detalii strălucitoare, logo-ul Chanel, toate accesorizate cu mini genți și suporturi de căști care se poartă în jurul gâtului. Culorile propuse de Chanel pentru colecția Coco Neige sunt roz fuchsia, negru intens și alb imaculat.

Balmain x Rossignol

balmain rossignol

Casa Balmain are o istorie bogată în crearea de haine destinate schiului. Pierre Balmain a crescut într-un sătuc din Alpii Francezi și și-a petrecut iernile la munte, iar unele dintre creațiile sale sunt denumite după anumite vârfuri, stațiuni montane și orașe din regiunea sa natală. Astăzi, e rândul lui Olivier Rousteing, designerul casei, să ducă mai departe această moștenire. Alături de brandul francez Rossignol, a creat o colecție unică ce surprinde haine și accesorii care combină know-how-ul brandului de articole de sport cu stilul epatant al casei de modă și oferă un rezultat inedit, potrivit pentru pârtie. Colecția conține jachete, pantaloni, schiuri, plăci de snowboard, căști, măști și mitene imprimate cu monograma labirint Balmain. Piesele ultraconfortabile merg pe o estetică de impact, ce nu poate trece neobservată pe pârtie.

 

Foto: Luis Vuitton, Francesca Beltran,

Related Posts