Monica Cismaru ∙ October 28, 2021 ∙ 3 min read

colectii capsula schi case de moda

Louis Vuitton, Balmain, Chanel, Chloé, Dior și-au lansat colecțiile-capsulă de costume de schi pentru sezonul de iarnă 2021-2022. Pentru amatoarele de schi care vor să fie șic pe pârtii, iată cum arată ținutele adecvate pentru zapadă conform marilor case de modă.

Cele mai mari case de modă au compus colecții pentru sporturile de iarnă care, pe lângă parcticabilitate și confort, propun siluete feminine, realizate din cele mai performante materiale. DiorChanelChloé , Balmain, Louis Vuitton își propun să reinventeze garderoba de schi a pasionatelor de modă, pentru sezonul care se apropie.

Louis Vuitton

louis vuitton

Pentru prima dată, casa de modă Louis Vuitton a realizat o colecție-capsulă dedicată în întregime sporturilor de iarnă. Colecția e una completă și conține piese potrivite pentru pârtie dar și ținute de purtat în afara ei. Sunt ținute de zi și de seară, în care primează designul, tehnicalitatea și confortul. Colecția LV cuprinde hanorace, salopete, pantaloni, bocanci hi-tech cu sistem de încălzire și bluetooth și chiar schiuri cu logo-ul LV imprimat etc . Monograma LV apare discret pe detaliile hainelor, care sunt realizate din materiale reciclate. Colecția e în ediție limitată.

Dior

dior

Anul acesta, Dior promite o vacanță de iarnă care va sta sub semnul couture. Colecția-capsulă DiorAlps combină confortul cu eleganța în piese care includ elemnetele binecunoscute ale casei de modă, precum steaua norocoasă, camuflajul și logo-ul Christian Dior. În nuanțe de albastru, alb și rosu, DiorAlps are efectul de french-chic și conține jachete, colanți de schi, pulovere de lână și de cașmir, costume de schi etc, iar unele dintre piese conțin monograma Dior, motivul Dior Oblique sau imprimeul leopard Mizza.

 Chloé  x Fusalp

chloe fusalp

Pentru al doilea sezon consecutiv,  Chloé  face un parteneriat cu Fusalp și lansează o colecție-capsulă de haine de schi și accesorii care surprind spiritul dinamic si creativ al ambelor branduri, care se vede în ținutele de o eleganță clasică, confortabile, influențate de o estetică a performanței. Piesa de rezistență este capa cu linii geometrice și în culori care variază de la rosu cărămiziu la roz pal, bleumarin și ocru.

Chanel

coco neige

chanel

Colecția Chanel Coco Neige 2021-2022 propune un stil relaxat, dar elegant, care conține piesele esențiale, precum costume de schi, jachete, pantaloni de cașmir, cu imprimeuri Camellia, detalii strălucitoare, logo-ul Chanel, toate accesorizate cu mini genți și suporturi de căști care se poartă în jurul gâtului. Culorile propuse de Chanel pentru colecția Coco Neige sunt roz fuchsia, negru intens și alb imaculat.

Balmain x Rossignol

balmain rossignol

Casa Balmain are o istorie bogată în crearea de haine destinate schiului. Pierre Balmain a crescut într-un sătuc din Alpii Francezi și și-a petrecut iernile la munte, iar unele dintre creațiile sale sunt denumite după anumite vârfuri, stațiuni montane și orașe din regiunea sa natală. Astăzi, e rândul lui Olivier Rousteing, designerul casei, să ducă mai departe această moștenire. Alături de brandul francez Rossignol, a creat o colecție unică ce surprinde haine și accesorii care combină know-how-ul brandului de articole de sport cu stilul epatant al casei de modă și oferă un rezultat inedit, potrivit pentru pârtie. Colecția conține jachete, pantaloni, schiuri, plăci de snowboard, căști, măști și mitene imprimate cu monograma labirint Balmain. Piesele ultraconfortabile merg pe o estetică de impact, ce nu poate trece neobservată pe pârtie.

 

Foto: Luis Vuitton, Francesca Beltran,

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…