Casa Chanel a lansat prezentările de modă pentru sezonul cald cu un show glamouros, organizat la Monte-Carlo Beach Hotel. Prezentarea Chanel Cruise 2022 conține 67 de ținute inspirate din cursele de Formula 1.

Piesele Chanel au fost admirate de numeroase celebrități invitate la eveniment. Astfel, au venit pe riviera franceză la prezentarea Chanel vedete precum Kirsten Stewart, imaginea brandului, Tilda Swinton, Prințesa Caroline de Monaco, Vanessa Paradis, Charlotte Casiraghi (ambasador de brand) și regizoarea Sofia Coppola, care a și realizat un film-teaser dedicat casei de modă, alături de Roman Coppola, din care fac parte diverse elemente-simbol ale rivierei franceze: monoposturi de Formula 1, cazinoul din Monte-Carlo, modele pe bărci cu motor și o serie de imagini de arhivă cu Grace Kelly și cu Gabrielle Chanel – reprezentative pentru micul și paradisiacul stat Monaco, de la Mediterană.

Cei 400 de invitațăi la eveniment au admirat cele mai noi piese Chanel, create de designerul casei, Virginie Viard.

Modelele au defilat în ținute create cu binecunoscutul rafinament – salopete în stilul celor din Formula 1, stilizate cu broșe din camelii și croite din tweed, lookuri inspirate din cele purtate de jucătorii de tenis, rochii de vară vaporoase, din matase, pantaloni din materiale metalizate și jachete aurite, din tweed.

Show-ul Chanel a continuat cu un prânz la Maybourne Riviera, un hotel în stil modernist, amplasat pe peninsula Roquebrune-Cap-Martin, care arată ca și cum ar fi fost desprins dintr-un film cu James Bond, iar festivitățile au fost încheiate cu o cină la apus, la Vila La Vigie, un conac istoric de pe riviera franceză, construit în 1902, care i-a aparținut la un moment dat lui Karl Lagerfeld, fostul designer al casei Chanel.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts