Lily-Rose Depp, Whitney Peak și Margaret Qualley sunt noile muze Chanel, care fac parte din campania de primăvară/vară 2022.

Cele trei tinere grații de la Hollywood fac parte din campanie de prezentare a accesoriilor de primăvară/vară 2022 Chanel, a cărei vedetă este geanta modelul 22, prezentata pe podiumurile de modă la începutul anului și care a devenit instant un hit în colecția de genți iconice ale brandului.

chanel 22
Margaret Qualley

Fotografiate de duo-ul  Inez & Vinoodh, Lily-Rose Depp, Whitney Peak și Margaret Qualley sunt prezentate în cadrele mirifice ale vestului american și pot fi admirate din Los Angeles și Palm Springs și până pe coasta de est, la New York, și sunt suprinse în cadre intime de fotografii aleși de Chanel și putem trage cu ochiul la viața lor de zi cu zi.

chanel 22
Whitney Port

“Inez & Vinoodh au surprins în ședința foto cei mai apropiați oameni mie. Imaginile arată, printr-un filtru fashion, felul în care arată o zi perfectă din viața mea, alături de oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. Țin mult și la timpul petrecut doar cu mine însămi și se întâmplă să treacă zile întregi singură, doar în lumea mea”, a declarat Whitney Peak, actriță afro-canadiană.

chanel 22
Lily Rose Depp

”Am avut ocazia de a crea trei povești diferite cu trei protagoniste diferite, prin care să le arătăm laturile mai puțin cunoscute”, a spus duo-ul de fotografi. Să pătrundem în lumile lor a fost ceva foarte inspirațional pentru noi”, au adăugat Inez&Vinoodh.

Geanta Chanel 22 este exemplul perfect prin care Virginie Viard (directorul de creație Chanel) a reușit să creeze piese care să completeze personalitatea unei femei puternice. Această geantă întrunește toate nevoile unei femei. Este destinată femeii care muncește și citește sau poate mai poartă cu ea și câte o carte de colorat de-ale copiilor, gustări etc, arătând șic în același timp”, spune Margaret Qualley, vedeta din ”Once Upon A Time In Hollywood” și fiica actriței Andie McDowell.

Geanta Chanel 22 și-a făcut debutul pe catwalk la prezentarea colecției brandului pentru primăvară/vară 2022 și este sora mai mică a modelului Chanel 19. Ambele genți au fost denumite după anul în care au fost create, o alegere-semnătură a celebrei case de modă.

În plus, alegerea numărului 22 aduce și un tribut parfumului Chanel No 22, creat de casa de modă în 1922.

”Aș umple geanta cu orice e nevoie pentru o întâlnire perfectă cu mine însămi”, spune Lily Rose Depp- cărți, căști, o agendă și un stilou, produsele de makeup esențiale și poate o bluză sau o eșarfă pentru vremea răcoroasă și mi-aș crea propria mea aventură”.

Geanta Chanel 22 întruchipează libertatea de mișcare și are o siluetă suplă și moale, cu interior practic, ceea ce o face ideală pentru folosirea de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts