Monica Cismaru ∙ April 7, 2022 ∙ 3 min read
Lily-Rose Depp, Whitney Peak și Margaret Qualley sunt noile muze Chanel, care fac parte din campania de primăvară/vară 2022.

Cele trei tinere grații de la Hollywood fac parte din campanie de prezentare a accesoriilor de primăvară/vară 2022 Chanel, a cărei vedetă este geanta modelul 22, prezentata pe podiumurile de modă la începutul anului și care a devenit instant un hit în colecția de genți iconice ale brandului.

chanel 22
Margaret Qualley

Fotografiate de duo-ul  Inez & Vinoodh, Lily-Rose Depp, Whitney Peak și Margaret Qualley sunt prezentate în cadrele mirifice ale vestului american și pot fi admirate din Los Angeles și Palm Springs și până pe coasta de est, la New York, și sunt suprinse în cadre intime de fotografii aleși de Chanel și putem trage cu ochiul la viața lor de zi cu zi.

chanel 22
Whitney Port

“Inez & Vinoodh au surprins în ședința foto cei mai apropiați oameni mie. Imaginile arată, printr-un filtru fashion, felul în care arată o zi perfectă din viața mea, alături de oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. Țin mult și la timpul petrecut doar cu mine însămi și se întâmplă să treacă zile întregi singură, doar în lumea mea”, a declarat Whitney Peak, actriță afro-canadiană.

chanel 22
Lily Rose Depp

”Am avut ocazia de a crea trei povești diferite cu trei protagoniste diferite, prin care să le arătăm laturile mai puțin cunoscute”, a spus duo-ul de fotografi. Să pătrundem în lumile lor a fost ceva foarte inspirațional pentru noi”, au adăugat Inez&Vinoodh.

Geanta Chanel 22 este exemplul perfect prin care Virginie Viard (directorul de creație Chanel) a reușit să creeze piese care să completeze personalitatea unei femei puternice. Această geantă întrunește toate nevoile unei femei. Este destinată femeii care muncește și citește sau poate mai poartă cu ea și câte o carte de colorat de-ale copiilor, gustări etc, arătând șic în același timp”, spune Margaret Qualley, vedeta din ”Once Upon A Time In Hollywood” și fiica actriței Andie McDowell.

Geanta Chanel 22 și-a făcut debutul pe catwalk la prezentarea colecției brandului pentru primăvară/vară 2022 și este sora mai mică a modelului Chanel 19. Ambele genți au fost denumite după anul în care au fost create, o alegere-semnătură a celebrei case de modă.

În plus, alegerea numărului 22 aduce și un tribut parfumului Chanel No 22, creat de casa de modă în 1922.

”Aș umple geanta cu orice e nevoie pentru o întâlnire perfectă cu mine însămi”, spune Lily Rose Depp- cărți, căști, o agendă și un stilou, produsele de makeup esențiale și poate o bluză sau o eșarfă pentru vremea răcoroasă și mi-aș crea propria mea aventură”.

Geanta Chanel 22 întruchipează libertatea de mișcare și are o siluetă suplă și moale, cu interior practic, ceea ce o face ideală pentru folosirea de zi cu zi.

Related Posts

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…