Seria colaborărilor inițiată de Swarovski cu diverse alte branduri și artiști continuă cu o nouă colecție de încălțăminte realizată de Amina Muaddi, creatoare de modă care este pe jumătate româncă. Colecția este una Barbie-Style, portivită pentru ocaziile speciale de sărbători și păstrează amprenta binecunoscută a designerului de pantofi, cu tocul piarmidal și detalii de lux.

Pantofii sunt decorați, bineînțeles, cu cristalele Swarovski, iar modelul consacrat Julia Glass Sandal a fost reimaginat cu detaliile prețioase Swarovski. Rezultatul este o pereche de sandale roz care celebrează feminitatea, perfect pentru petrecerile de sărbători. Cu ocazia lansării acestei colaborări Amina Muaddi x Swarovski, Giovanna Engelbert, Creative Director Swarovski, a oferit pentru Vogue mai multe detalii despre inițiativa fashion.

Cum ai descrie povestea colaborării Swarovski x Amina Muaddi în trei cuvinte?

Giovanna Engelbert: Imparțialitate, autoexprimare, încredere în sine.

Care sunt valorile împărtășite de Swarovski și Amina Muaddi?

Creativitate, culoare și îndrăzneală.

Ce te inspiră în munca ta?

Milano, orașul modei în care m-am născut și am crescut. Părinții mei, care lucrează în domeniul artei și, desigur, Viena, cu istoria ei bogată, artistul austriac Klimt. Cred că trebuie să călătorești mult în jurul lumii cu ochii larg deschiși.

Care a fost viziunea ta în ceea ce privește creativitatea în 2021?

O nouă reinterpretare a lumii noastre magice. Cool și contemporană, extinderea stilului de viață dominat de cristale, adăugând în același timp noi categorii de mărimi, culori și forme.

Cum putem purta modelul de sandale Julia Glass în timpul zilei?

Cu jeanși albi si cu o bluză casual.

Iar seara?

Un total pink look stălucitor, de ce nu?

Care sunt cele cinci perechi de pantofi pe care o femeie trebuie să le aibă întotdeauna în garderobă?

Bineînteles, cinci perechi de pantofi creați de Amina Muaddi.

Și cinci bijuterii?

În ceea ce privește bijuteriile, ai nevoie de un inel, de o brățară, de o pereche de cercei, de un colier și, de ce nu, de un alt inel. Eu aș alege un colier Harmonia, potrivit pentru toate ocaziile, și un inel Lucent. Este colorat, arată ca un cristal simplu într-o culoare pură, dar este de fapt, foarte complex de realizat.

Ce înseamnă să ai stil în ziua de azi?

Fii tu însăți și nu te lua după trenduri.

Care este fashion-icon-ul tău?

Nu pot alege, sunt atât de mulți oameni creativi și inspiraționali!

Foto: Swarovski.com, MIKAEL JANSSON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts