Bella Hadid a fost aleasă noua imagine Swarovski și face parte dintr-o campanie plină de culoare, prin care pune în evidență bijuteriile de cristale.

Bella Hadid a apărut la Met Gala, eveniment ce a avut loc săptămâna trecută, într-o rochie Burberry, decorată cu cristalele celebrului brand austriac. Campania în care apare Bella Hadid conține șase imagini în tonuri diferite, care arată versatilitatea pietrelor semiprețioase, ce pot fi purtate de dimineața până seara.

bella hadid swarovski

Astfel, o putem vedea pe Bella Hadid în cadre glamouroase, marcate de culoarea galben, roz, albastru, verde și două pe alb, purtând bijuteriile de cristale.

bella hadid swarovski

”Bella Hadid reprezintă atitudinea individualistă și transformativă a noi generații la nivel global. Este un personaj cu mai multe fațete, care fuge de reguli și de conformism. Trece cu ușurință de la stilul sport la cel glamourous, dar reușește, în acleași timp, să rămână aceeași – încrezătoare și sigură pe ea. Azi, cristalele sunt o parte dinamică a garderobei noastre de zi cu zi: o modalitate de a accentua stilul individual, care poate fi atât casual cât și elaborat. Bella este întruchiparea perfectă a acestei atitudini”, a spus Giovanna Engelbert, director de creație Swarovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts