Bella Hadid (25 de ani), unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume la ora actuală, își îndreaptă atenția către o altă latură artistică și va juca în serialul de pe platforma Hulu, ”Ramy”.

Bella Hadid își face debutul ca actriță după o carieră de succes în modelling și va apărea în sezonul trei al producției premiate cu Emmy și cu Globul de Aur.

bella hadid ramy

Serialul produs de Ramy Youseff (care interpreteaza și rolul principal) este comedie cu accente dramatice care prezintă povestea unei familii de imigranți egipteni din New Jersey și arată parcursul și provocările lor ca musulmani în America zilelor noastre. Serialul ”Ramy” a fost lăudat pentru felul în care redă aspecte actuale fierbinți, precum problemele rasiale, religioase și de identitate și, încă de la debut, în 2019, a strâns mai multe trofee la galele de film&tv.

bella hadid ramy

Alegerea Bellei Hadid în distribuția serialului nu este una întâmplătoare. Modelul provine dintr-o familie mixtă: mama ei, Yolanda Hadid, este de origine olandeză, iar tatăl ei, Mohamed Hadid, este palestinian; Bella se mândrește cu originile ei arabe și a militat în repetate rânduri pentru cauzele dedicate poporului palestinian.

Încă nu se știe ce rol va interpreta Bella Hadid în serialul ”Ramy”, dar apariția ei în producția artistică este așteptată cu nerăbdare de public și de critici.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts